reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris podwyższone ciśnienie możesz mieć przy encortonie. Ja normalnie jestem niskociśnieniowcem tak 90/50 a podczas brania encortonu miałam 130/70 czyli dla innych ludzi normalne. Puls też miałam ok. 100. Jak przestałam brać to wszystko wróciło do normy:)

reklama
Susana super beta! ja też miałam podobną 433,6 w 14dpo ale najważniejszy przyrost

Doris ja dziś poszłam z tymi szumami serduszka do swojej ginki. Też niestety cisnienie 140/90 i nie była zachwycona, no i od tego może mnie też bolec głowa. Ja pomału mam chodzić z progesteronu. Pierwsze prolutex, potem dupek a na koniec lutka. Za trzy tygodnie koniec. Królewicz ma 6,62 cm. Teraz 2 tyg. na L4, potem przerwa ale ostatnia ;) mam już dość działania na dwa fronty bo i tak nikt nie docenia tej pracy.... szkoda

Enya, ciekawe co piszesz. Ja biore stake 10mg, cisnienie mam normalnie raczej norma albo nizsze, a dzis moalam np. 88 /55 - cyrk.

Doris, daj koniecxznie znac co Ci tam powychodzilo.

Lumia .Wiadomość doszła. :) Niezły termin w Rudzie :D

Nafoczka ja doceniam Twoją pracę ;) Królewicz- masakra już prawie 2 trymestr z Doris ale bym chciała...

Coś się dzieje z tym forum. Często jak piszę na tłusto i naciskam spację to tekst mi znika. Ja rozpoczynam 2 tydzień ćwiczeń ale przed ciążą zrobi się ze mnie szprycha ;) A po ciąży zostanie tylko kicha heh

Miłego wieczoru dziewczynom.
arda ,strawbelka, martha działajcie to dobry rok dla Was. Musimy w to wierzyć wszystkie zaciążają to nie bądźmy takie i co nam tam też zaskoczmy ;)

Fondi
No widzisz :) Luzuj kobitko bo wszystko pięknie:):*

Beata
No też byłam w szoku:p aż zaniemówiłam z wrażenia:p
A Ty Kochana kiedy zielone światło dostaniesz?

Doris
Dbaj tam o siebie i Dzidzię. A jeśli mogę tak nieśmiało zapytać. Czy myślisz nad imieniem? Nie pamiętam czy pisałaś:)

reklama
Do góry