reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej
Susana ja wlasnie też miałam taką bladziutką kreseczkę i była ciąża i nawet serduszko było także jest potencjał na dzidziusia ;) .
Jak tam dziewczyny po Nowym Roku ?

Susana mi tez się zdaje, że jest całkiem całkiem

Fondie, za steryd właczyłam 3 dni po owu, to był drugi cykl ze sterydem bo tak jak ty upieralam się, ze nie bede brac ale po nieudanych próbach zmiekłam :):)

Susana no czekam z niecierpliwością na twoją betę. Test napawa optymizmem :-)
co do mnie przeczucia niezbyt pozytywne. .. a nigdy się w tej kwestii nie myliłam. W ogóle to nie mam podły humor i beczec mi się chce... eh ... za bardzo się nakręcam... czas wziąć się do roboty...

Martaha, a co to za zly humorek?

U nas spadl pierwszy porzadny snieg! Wszystko fajnie, ale jak mam jechac samochodem to mniej lubie ;)

Dzień Dobry

Susana, no no...kreska ładniejsza niz wczoraj i to wcale nie jest kreska po pregnylu. O której wyniki bety?

Martaha...takie zmiany nastroju i płaczliwość to ja miałam na poczatku ciąży takżee kto wie...

Pozdrawiam Resztę Dziewcząt, jak się ogarnę to napiszę więcej :-)

Oj susana dla mnie to ciaza na tym tescie jest.
Arda ja dzis na 3 pietrze na wlewie jestem. Coraz wiecej pacjentek chyba maja.

Strawbelka, ja juz nieraz bylam na 3 pietrze, czasami wlewy sa na 2 a czasmi na 3 :) ja jade w piatek, a taaaaak mi sie nie chce...

reklama
Do góry