reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja mam wysoka prl zerowa a po obciazeniu slabo rosnie bo max 3 razy i wg endo to swiadczylo o guzie. Dala na pole widzenia i mr przysadki z kontrastem. Pole wyszlo zawezone obustronnie a w rezonansie wyszedl guz. Teraz w listopadzie minal rok. Powinnam powtorzyc rezonans ale ze wzgledu na brzuszek nie moge wiec czekam

reklama
susana, nie gadaj głupot. Bzowulacyjny cykl może się trafić każdej kobiecie, nawet w bardzo młodym wielku i z wysoką rezerwą.

Napiszcie mi proszę co to ta stymulacja jest dokładnie i czy to zastrzyk czy tabletka?Kiedy się tzn w którym dc się zaczyna tą stymulację?
Liczę że to jednorazowy incydent się stał tak jak Arda pisze.

Fondie - jak mi sie @ spoznial to zrobilam xzyli tak ok 30 dnia cyklu. Nie wiem ile to bylo po zaplodnieniu bo nie wiem kiedy byla ta owulka czy w srodku cyklu czy ciut pozniej.

reklama
Napiszcie mi proszę co to ta stymulacja jest dokładnie i czy to zastrzyk czy tabletka?Kiedy się tzn w którym dc się zaczyna tą stymulację?
Liczę że to jednorazowy incydent się stał tak jak Arda pisze.
ja mam miec stymulacje clostibegytem mam brac jedna tabletke od 3dc do 7 dc potem monitoring kolo 10 dc.Polega to na pobudzeniu jajnikow to wzrostu jajeczek ( czesto po tym sa mnogie ciaze). Zalezy od organizmu moze byc tak, ze bardzo pobudza i wystapi torbiel wtedy lekarz zmniejszy dawke a moze byc tak ze ci slicznie pobudzi owulacje czesto w momencie osiagniecia odpowiedniej wielkosci pecherzyka lekarz podaje zastrzyk z hcg (ovitrell np. wiele tego na rynku) i powoduje pekniecie i owulacje :) clo jest najtanszym i najslabszym sposrod wszystkich wspomagaczy:) Plusem jest to, że nie wpływa na rezerwe jajnikowa poniewaz w danym cyklu u kobiety chyba pęcherzyki rosna a jeden sie wypuszcza reszta zanika tak? wiec powowduje jakby wzrost tyhc z tego cyklu tak zrozumialam z tego co gin mowil:) po prostu "daje kopa" jajnikom wplywajac na przysadke czesto po odstawieniu jajniki same maja takiego kopa ze ladne sa owulki. jaki masz lek i jakie dawki?ja tez pierwszy raz stymulacje mam miec;/ czesto mysle, że moze te jajniki nie dojrzale byly i dlatego poranialam nie wiem.

Do góry