reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
susana - może lepiej jak wyniki są poniżej normy, a nie powyżej, sama nie wiem. Na marginesie powiem Ci, że prof zakazał mi szukać w necie interpretacji wyników :tak: Kiedy idziesz na badania??

Byłam dzisiaj na monitoringu 15 dc. Nie było owu .masakra coś mi się pierdzieli z cyklem .Tak czułam .Pęcherz 15 mm śluzu brak .ciałka brak .Kontrol za 2 dni .W przyszłym mies stymulacja .Jestem załamana

reklama
Cześć dziewczyny,
Szukam informacji i przede wszystkim pomocy. Właśnie straciłam 3 ciążę dokładnie w taki sam sposób jak poprzednie. Wszystko jest ok, maluch rośnie zdrowo i nagle serduszko przestaje bić. Poronienia musiały być indukowane no i łyżeczkowanie. Po drugiej stracie lekarze mówili, że diagnostykę robi sie po 3 poronieniu. Gdy nastąpiło 3 umyli ręce stwierdzając, że mogę zrobić co najwyżej badania genetyczne. Oddaliśmy kosmówkę do badania, wywalczyliśmy skierowanie na badanie kariotypu i konsultację z genetykiem (termin-kwiecień), hematolog (termin-luty) tyle załatwiliśmy w 2 dni. Jakies badania immuno robiłam pół roku po pierwszej ciąży, a to ponoć za późno) Zmieniam lekarza na dr Pawelczyka (zapisałam się do niego prywatnie kilka miesięcy temu, temin wizyty mam na styczeń). Co mogę jeszcze zrobić, żeby znaleźć przyczynę problemów? Pomożecie? Jestem z Poznania.

Do góry