reklama
martaha123
Fanka BB :)
No niestety ja trochę przespalam bo juz dawno powinnam się wziąć za diagnostykę. Ale lokalni "znachorzy " mi odradzali bo przecież mam córkę. .. i to był błąd. No nic byle do końca roku... i może "coś " się ruszy w temacie...
Nie pamietam kolo 40dziestego chyba potem zaraz robilam bete i byla 2200 jakos tak ale za dwa dni bylo tylko 2400 z czyms potem okazalo sie ze krwiak bardzo blisko dzieciatka potem szpital krwawienie ale okazalo sie ze 5tydz 3 dzien wypisano mnie ze szpitala z akcja serca i beta niestety tylko 4300 jakos tak. Gin obstawiał, że pewnie wina krwiaka spowodowała słabe przyrosty bety...bo bylam na zestawie. Potem w 7 tyg byłam na usg nie robiłam bety bo za duzy stres ale za penie słabo przyrastała dziciątko było o tydzien młodsze ( ale nie wiem kiedy owulacja bo wedlug gina mialo jej nie byc wogole) w 9 tygodniu przyszłam z mega uczuelniem od clexanu na rekach, nogach i brzuchu i wtedy okazalo sie, że brak akcji serca. To była jedyna cąża krtóra wogole dotrwała do 6 tygodnia, która wogole miała serce bo 3 wczesniejsze nie miały nawet akcji serca...czyli tak jakby pomogl zestaw ale zapozno podany i zapozno dowiedziałam się o ciazy bo skakalam z corka zrobil se krwiak i doszlo uczuelnie dlatego gi dalej chce probowac od poczatku ze zwiekszonym encortonem i fraxi tym razem odnosnie nk mowi ze dawka 20mg powinna pomoc no i fraxi wiadomo aha zapomnialam acard juz biore i wtedy tez bralamFondie a od kiedy dokładnie włączyłaś.chodzi mi odc.
juz cyba wam kiedys pisałam, że jedyna rzeczą jaką brałam przed ciąża donoszoną były tabletki anty 2 miesiace potem zaszłam i wszystko było ok. Brałam jeszcze heviran 3 tygodnie wcześniej.
te wlewy nie sa drogie jakies ale jak czytam o nich to malo pozytywnych informacji i skutecznosci ichArda a ty masz intralipid 20 % tak?
A ile do tej pory wzięłaś kroplówek ? Zaczyna się je w jakimś konkretnym dniu cyklu?
Ja czytalam mase artykulow anglojezycznych i okazuje sie, ze wlewy sa calkiem skuteczne i uzywa sie ich na szeroka skale. Tylko w polsce mamy takie opoznienie medyczne w tej dziedzinie. Ja mam nadzieje, ze beda efekty, ale o tym sie przekonamy.
G
Gość
Gość
Arda, ja tez duzo o nich czytalam i jako jedyne sa calkowicie bezpieczne i bardzo skuteczne. To prawda ze w Polsce mamy duze opoznienie medyczne jesli chodzi o cala ta immunologie.
reklama
Podziel się: