reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie a mialas laparoskopie diagnostyczna, histeroskopie diagnostyczna? Badania tarczycy, przeciwciala anty tpo i anty tg?

tak mialam od 3 lat lecze sie na haschimoto i nawet anty tpo i tg mialam robione na digostyce w szpitalu we wrzesniu. Właśnei dlatego chce zrobic badania najpierw apotem z nimi isc na wizyte tylko nie wiem gdzie je sie robi bo jak wyjda dobre to nie chce isc do jeszcze 3 lekarza juz 3 specjalistow mi wystarczy od poronien

Tak naprawde wychodzi an to, że miałam ostatnio zestaw idealny ale niestety sie nie udalo..moze przez uczulenie na clexane moze ten krwiak moze za pozno nie wiem do dziś myślałam, że to może genetyka

Badania robia w provicie w kazda srode, ale trzeba wczesniej zadzwonic i zapisac sie na termin. Badanie robi sie w drugiej polowie cyklu. A dobrych masz tych lekarzy? bo moze warto chodzic do jednego a porzadnego.

Fondie myślę że twój zestaw był zbyt póżno włączony.?Jakie jeszcze chcesz badania i nie wiesz gdzie zrobić ?

Arda ja jutro hcg robie choć czuję że pierwszy raz w życiu nie zaszłam jak to się mówi z wiatru.Brzuch mnie boli jak na @ , cyce jeszcze bardziej.No ale jutro się potwierdzi rano .Jak nie wyjdzie to od nowa w przyszłym miesiącu próbujemy.

Moja doktor też mi wlewy proponowała ale się nie zgodziłam .Teraz jednak się nad nimi zastanawiam .Chyba pójdę jednak do niej żeby mi zleciła.

Nafoczka betka super .Dzidzia silna widać rośnie.

Arda a ty masz intralipid 20% ? Jak się ma na niego zlecenie to w każdej pryw.klinice mi zrobią?
A ty jak się czujesz , kiedy idziesz na betę

Badania robia w provicie w kazda srode, ale trzeba wczesniej zadzwonic i zapisac sie na termin. Badanie robi sie w drugiej polowie cyklu. A dobrych masz tych lekarzy? bo moze warto chodzic do jednego a porzadnego.
jeden diagnosta co spi na wizytach i nie zleca w zyciu encortonu ani zadnego leku jak nic nie jest potwierdzone..wiec o zestaw pewnie musialbym go prosic a drugi daje wszystko do razu nie zleca badan bo jak mu pokazal moj zestaw powiedzial, że jest 17tys chorob autoimmunologicznych on daje leki na wszystko a jak sie upre to najlepiej je robic w Poznaniu

Fondie myślę że twój zestaw był zbyt póżno włączony.?Jakie jeszcze chcesz badania i nie wiesz gdzie zrobić ?

Arda ja jutro hcg robie choć czuję że pierwszy raz w życiu nie zaszłam jak to się mówi z wiatru.Brzuch mnie boli jak na @ , cyce jeszcze bardziej.No ale jutro się potwierdzi rano .Jak nie wyjdzie to od nowa w przyszłym miesiącu próbujemy.

Moja doktor też mi wlewy proponowała ale się nie zgodziłam .Teraz jednak się nad nimi zastanawiam .Chyba pójdę jednak do niej żeby mi zleciła.

Nafoczka betka super .Dzidzia silna widać rośnie.

tak moj gin twierdzi, że za pozno i za duze uczulenie na clexane.

Plastulinka ja bym nie liczyła na to że zrobią ci badania w dzień tej wizyty bo te immuno robią tylko z samego rana i muszą mieć umowione wszystko bo to są drogie badania a oni je gdzies przekazują i nie może być poślizgów . Tak tłumaczyła p. Kasia. Ja robiłam opcję full. I też zależało mi na przyspieszeniu. Wyniki od 1 wizyty te ostateczne mialam po 3 miesiącach bo w międzyczasie robiłam jeszcze histero bo nigdy nie miałam.

reklama
Do góry