reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana, dawaj od razu znac jak bedziesz mirc wyniki. Obys sie jutro pozytywnie zdziwila. Tak, ja mam intralipid, ale nie wiem czy podaja go w kazdej klinice. Moja beta w piatek, ale tez czarno to widze ;(

reklama
No niestety ja trochę przespalam bo juz dawno powinnam się wziąć za diagnostykę. Ale lokalni "znachorzy " mi odradzali bo przecież mam córkę. .. i to był błąd. No nic byle do końca roku... i może "coś " się ruszy w temacie...

Arda a ty masz intralipid 20 % tak?
A ile do tej pory wzięłaś kroplówek ? Zaczyna się je w jakimś konkretnym dniu cyklu?

Fondie a od kiedy dokładnie włączyłaś.chodzi mi odc.
Nie pamietam kolo 40dziestego chyba potem zaraz robilam bete i byla 2200 jakos tak ale za dwa dni bylo tylko 2400 z czyms potem okazalo sie ze krwiak bardzo blisko dzieciatka potem szpital krwawienie ale okazalo sie ze 5tydz 3 dzien wypisano mnie ze szpitala z akcja serca i beta niestety tylko 4300 jakos tak. Gin obstawiał, że pewnie wina krwiaka spowodowała słabe przyrosty bety...bo bylam na zestawie. Potem w 7 tyg byłam na usg nie robiłam bety bo za duzy stres ale za penie słabo przyrastała dziciątko było o tydzien młodsze ( ale nie wiem kiedy owulacja bo wedlug gina mialo jej nie byc wogole) w 9 tygodniu przyszłam z mega uczuelniem od clexanu na rekach, nogach i brzuchu i wtedy okazalo sie, że brak akcji serca. To była jedyna cąża krtóra wogole dotrwała do 6 tygodnia, która wogole miała serce bo 3 wczesniejsze nie miały nawet akcji serca...czyli tak jakby pomogl zestaw ale zapozno podany i zapozno dowiedziałam się o ciazy bo skakalam z corka zrobil se krwiak i doszlo uczuelnie dlatego gi dalej chce probowac od poczatku ze zwiekszonym encortonem i fraxi tym razem odnosnie nk mowi ze dawka 20mg powinna pomoc no i fraxi wiadomo aha zapomnialam acard juz biore i wtedy tez bralam

juz cyba wam kiedys pisałam, że jedyna rzeczą jaką brałam przed ciąża donoszoną były tabletki anty 2 miesiace potem zaszłam i wszystko było ok. Brałam jeszcze heviran 3 tygodnie wcześniej.

Ja czytalam mase artykulow anglojezycznych i okazuje sie, ze wlewy sa calkiem skuteczne i uzywa sie ich na szeroka skale. Tylko w polsce mamy takie opoznienie medyczne w tej dziedzinie. Ja mam nadzieje, ze beda efekty, ale o tym sie przekonamy.

Arda, ja tez duzo o nich czytalam i jako jedyne sa calkowicie bezpieczne i bardzo skuteczne. To prawda ze w Polsce mamy duze opoznienie medyczne jesli chodzi o cala ta immunologie.

reklama
Do góry