reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Enya zbyć się dawałam a teraz zdaję się na dubr. Wlasnie jestem po 1 szczepieniu. A ty byłaś szczepiona przez niskie mlr? Bo ja mam dosyć wysokie a mimo to się szczepimy

reklama
susana, krew pobrana? :)

martaha, jakbym mieszkała bliżej to bym się zdecydowała na Dubrawskiego. Mam nadzieje, że Tobie pomoże :)

Moje wczorajsze wyniki ANA...nic mi to nie mówi, a w Internecie opisany jest szereg chorób z tym związanych
5ed56d5b23f6e989670adc5d84b11bc3.jpg

777f233b9e05bb8bd84a9b2ae3767bc5.jpg

Chyba potrzebny mi specjalista...

Arda ja w sumie chyba zbyt blisko też nie mam bo ponad 300 km ale to ostatnia deska ratunku.
Czarna ja niestety nie pomogę. Zupełnie się na tym nie znam. A specjalista to na pewno dobry pomysł.

malaczarna, zdecydowanie potrzebny konkretny lekarz, który zna się na rzeczy. Jak robiłam wyniki ANA to od razu mi lekarze zapowiedzieli, że na przeciwciała tego typu głównie sterydy. Jakie miałaś wyniki na zespół antykardio? Wszystko negatywne?

martaha, to też blisko nie masz, dla chcącego nic trudnego - tak mówią. Ale ja jeszcze próbuję na Śląsku :)

Martaha ja szczepiłam się u Malinowskiego, łącznie miałam 11 szczepionek a moje MLR po 7 nie drgnęło. Po limfocytach od męża zaczęłam wręcz stymulować a nie hamować. Ale stwierdziłam że muszę spróbować. Malina dał mi zielone światło bo pozostałe parametry się poprawiły. Udało się i niczego nie żałuję; )

Czarnamała- nie znam się ale napewno potrEbujesz specjalisty.
Jestem już po wizycie u Dubrawskiego. Mam dużą torbiel na jajniki ale powiedział że powinna zniknąć po miesiaczce. Poza tym badania te które miałam mi uznał. Nie kazał robić dalszej diagnostyki trombofilii bo mam mthfr więc i tak innego leczenia nie ma. Zlecił mi kilka badań na przeviwciala i kazał przyjść podczas miesiaczki. Po hysteoskopii zobaczymy jak dalej będzie prEboegala diagnoza. Generalnie jestem zadowolona :)

reklama
Do góry