reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Plastulinko no trzeba odwiedzić lekarza napewno masz gdzieś blisko nocna i świąteczna pomoc lekarska lub IP. Napewno ktoś ma auto

Przepraszam że dopiero teraz.
Nie byłam w szpitalu ale samopoczucie dalej źle. Wogole nie pamiętam jak się znalazłam na łóżku. Może mówi że normalnie rozmawiałam a ja nic nie pamiętam. Głowa nadal bólu ale mniej bo wzięłam 2 nurofeny forte.

Tak myślałam, że to może być cukier. Czasami też tak miałam, odkąd biorę Glucophage jest ok, chociaż w ciąży miałam rewolucje po nim, wrócił skutek uboczny rozwolnienia i kołatanie serca rano...

Dziewczyny,
Tak mi strasznie niedobrze cały czas ze ledwo żyję. Co na takie straszne mdłości? Nie wymiotuje ale wisze nad kibelkiem stale. Pomocy! Ja nigdy nie miałam takich mdłości a dziś jest tragicznie

reklama
Witajcie:-)
Plastulinko, leż, odpoczywaj i się kuruj.
Co do encortonu w ciąży to moja dr. uważa, że może on wpływać na wady rozwojowe u dzieci. Nie wiem jak to jest bo ja nigdy nie brałam żadnych sterydów. Zaś clexane brałam prawie do 14 tygodnia ciąży i duphaston też. Heparynę odstawiłam bo miałam zabieg amniopunkcji, nie wróciłam do niej i nie wróce raczej. Też bardzo się bałam odstawić, póki co jest dobrze. We wtorek mam usg połówkowe, boje się, modle żeby wszystko było dobrze. No i chciałabym by mały więcej się ruszał, on rusza się głównie jak coś zjem i wieczorem.
Co do zajścia w ciąże, ja nie mogłam zajść przez PCOS, brałam leki, miałam iVF nieudany, potem zaszłam 2 razy rok po roku i poronienia zatrzymane w 6 tygodniu ciąży, te ciąże byly bez żadnych leków, monitoringów, 3 raz zaszłam ponad miesiąc po poronieniu też bez żadnych leków no i się udało, jestem w 21 tygodniu ciąży w tej miałam przez 3 miesiące dołożony clexane, może on pomógł raczej tak. Oby wszystko było już dobrze.
Pozdrowionka

Do góry