reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczko, na razie tylko kciuki po cichu zaciskamy z Monia. Wiesz my rok temu tez w tym czasie bladziocha bysmy miały ale ja tak wcześnie nie testowalam ;) dopiero 19 lub 20 listopada :) masz wszystkie leki czy jeszcze czegos potrzebujesz?
Alusia, Ewa co u Was?

Ja na zatoki polecam Fixsin. To jest taka buteleczka z rureczką, bo której wlewa się roztwór soli i pod ciśnieniem aplikuje się do nosa ;) oczyszcza się w ten sposób zatoki i nos "ze skarbów" :) są dwa rodzaje dla dorosłych (większa buteleczka) i dla dzieci (mniejsza buteleczka). Ja mam ten dla dzieci :) na doz.pl byla ostatnio promocja :) a wygląda to tak
uploadfromtaptalk1446885814339.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1446885814339.jpg
    uploadfromtaptalk1446885814339.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 40
Nafoczko super !!! Trzymam kciuki&&&&
Plastulinko jeszcze ja jestem. Wizytę mam 3 grudnia bo wtedy jak się nie pochorujemy to drugie szczepienie będzie.

Aaaaa, nafoczka! Na choroby w ciazy polecam serie *spam*- kilka produktów tam masz! Bardzo skuteczne a całkowicie bezpieczne. Ja wlasnie ide po syrop bo mam katar!

To te inofemki z fluidkami zadziałały:)
Zaciskam mocno!

Nafoczka. Super!!!!! Może dołączysz do mnie :-). Kiedy powtarzasz betę? Ja właśnie wróciłam z laboratorium i czekam na wynik. Pewnie będzie za 3-4 h. Zwariuję do tego czasu :-S

Na zatoki niezawodny jest czosnek. Zabek obrać, owinąć np w gaze i włożyć do dziurki w nosie wiem brzmi dziwnie ale działa :) w ciąży stosowałam z powodzeniem

Nafoczka moja pierwsza beta wynosiła 3,5. A w laboratorium była norma ze brak ciazy do 1 a ciaza od 5. Trzymam wszystko co sie da za ładny przyrost:)
a masz wszystkie leki? Swoją droga tyle stymulowanych cykli p a duza szansa ze jak rozumiem ten naturalny bedzie szczęśliwy? Dbaj o siebie Kochana i odpoczywaj, zeby choróbsko przepędzić:)

Nafoczka, kochana! Trzymam mocno kciuki! Tzn nie Puszczam ich, bo od dawna je trzymam :-) jak Synus?
Fondie, ja tak miałam,że pierwszy raz na zelaznym zestawie mi się nie udało. Kolejny raz do zestawu Dołączyłem glukophage i dietę, ale czy to ppskutkowalo, nie wiem? Czułam wewnętrznie,że muszę Jeszcze raz spróbować i się udało. Dziś jestem w 34 tyg :-)
Zula...wszystkie co Najlepsze dla Twoich Roczniakow, a Przede wszystkich zdrówka! :-*
Doris- gratuluję i też zaciskam kciuki! Będzie dobrze!
Ale się cieszę Dziewczyny,że coraz więcej z Nas nosi pod serduszkiem swoje upragnione Szczęście:-) jakby nie było to forum jest szczęśliwe<3!! :-)

reklama
kocham Was wszystkie!!! ;* ja to taki strasznie uczuciowy duszek jestem :-)
co ja mam wam powiedzieć? boje się strasznie co będzie, głównie ze wzgledu na samopoczucie. Czuje się ogólnie słabo, poce się i mam nieco zatkane uszy. Staram się odpoczywać. *spam* syrop mam i syrop z cebuli i czosnku pije, wodą morską/solą fizjologiczną płucze nos i chyba tyle. Na dzień dzisiejszy mam też leki zabezpieczone, (nawet sama zastrzyk robilam, a myślałam, ze nie dam rady). Z biegiem czasu potrzebne będzie wszystko ale tylko to- co wam juz nie jest potrzebne i pewnie metka lub gluko bedzie mi potrzebne bo tego to wiem, że nie wykombinuje.
Chciałam bete powtórzyć we wtorek 13dpo i piątek 16dpo, może być? tak żeby na sobote mieć wyniki i skoczyć do doktorka- i z tym też mam problem bo moge przyjść tylko jak na monitoring bo zapisy do niego dopiero po 10.01!!! a na kiedy nie wiadomo- porażka! trzeba pewnie bedzie się pożegnać...
Wiem, że szybko zrobilam badanie ale rodzinna wysylała mnie na RTG zatok i musiałam wiedzieć czy cos jest na rzeczy, no to wiem i siwieje ;)

Do góry