reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Portia no właśnie z tym bólem brzucha to jest masakra, ja tez nie jestem w stanie odróżnić co mnie boli, a przy tej ilości leków jakie przyjmuje to tez sie czasem zaczynam zastanawiać czy to nie przez nie.

Karpidlak- tak acard biorę, Malina mówił ze jakby były plamienia moge odstawić, ze wtedy powinny minąć ale w środę idę do niego na wizyte, to jesli do tego czasu sie nie nasili to chyba na razie bede brała. Pani doktor do ktorej chodzę na ostatniej wizycie tez powiedziała ze mogą pojawiać sie plamienia bo macicy coraz bardziej rozpulchniona itp. Dzis sa bardzo delikatne, ledwo widać na wkładce no ale stres jest:/

Karpidlak, szczerze mówiąc to nie mam żadnych kryteriów, nawet nie wiem id czego zacząć, czytam Twojego bloga, może on Będzie moim natchnieniem :-)
Portia, Kinga &&&&
Nafoczka buziaczki!! :-*

Hehe Esperanza no co do mnie, to fakt, kompletuję wszystko dla mojej córeczki, w zasadzie wszystko już mam. Już siedzimy z mężem jak na bombie zegarowej. Mała waży już 2200, ja dalej walczę z dietą i cukrzycą no i jakoś leci ;-)Przytyłam tylko 5 kilo.

Dziewczyny któraś tu pytała, ile gram brać B6 i B12. Ja brałam B6 razem z magnezem w podstawowej dawce i tak jest do dziś. Co do witaminy B12, to brałam ją jako Methylocobalaminę w dawce 1000 mcg tak jak kwas foliowy metylowany (ale tu już dawka 800 mcg). B12 i kwas raz dziennie. Co do mutacji, to ja mam homozygotę C677T, dużo czytałam o niej i coś na rzeczy mogło być, jest jedną z najgorszych mutacji MTHFR. A! Przed tą ciążą suplementowałam się też kwasem metylowanym, witaminami B oraz witaminą D. Potem kontynuowałam to przez 4 miesiące ciąży.

Karpidlaczku ja też poproszę o namiar na bloga jeśli to nie problem, jestem blogoholiczką i czytam niektóre namiętnie :-D

Pozdrawiam Was i życzę WIARY w dzieciątka Wasze. Naprawdę to forum przynosi szczęście, dlatego myślę, że uda się Wam wszystkim.

Apolinko paczka dotarła, wielkie dzięki!
Jestem po pierwszym monitoringu w cyklu stymulowanym, punkcja na dniach:szok:
Pozdrowienia dla Wszystkich, szczególnie staraczek, może uda nam się zajść w ciążę w podobnym czasie.

Dziewczynki chyba nici z mojego bobaska w tym miesiącu. Jedna krecha jak nic. Niepotrzebnie tylko spojrzalam na test po 30 min bo jest bardzo blada druga kreska. Dziś 30 dzień cyklu, mam nieregularne cykle więc nie wiem kiedy powinna dostać okresu. Na szczęście optymizmu mam wiele i niedługo zaczynamy kolejne starania :)

Plastulinka, może jeszcze nie wszystko stracone, chociaż po pół godzinie chyba nie powinno się sprawdzać, ale moze zrób raz jeszcze jutro albo w poniedziałek...
Dziewczyny, a teraz moze głupie pytanie - gdzie można kupić jakieś fajne ciuchy ciążowe? Na razie znalazłam tylko w hm ale tam też jest dość ograniczony wybór.... Szukam na przykład fajnych legginsow, w hm są tylko takie bawełniane cienkie...

Plastulinka, powtórz test jak nie dostaniesz okresu. Skoro masz nieregularne cykle to jest jeszcze szansa:)
Sykatynka- jestes z Wawy prawda? Widziałam ostatnio w Kiabi w bluecity sporo ciążowych ciuszków. A w oysho bieliznę i chyba leginsy

reklama
Do góry