reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No my dla dziewczynki byśmy mieli i jesteśmy zgodni, co do chłopca nie możemy się dogadać :p ja chciałam Witek po moim ukochanym dziadku a mój m chce Tadzio po swoim... Więc teraz musimy znaleźć jakiś kompromis.
Ja z wyprawki nie mam jeszcze absolutnie nic, co gorsze musimy zrobić jeszcze mały remoncik i spore przemeblowanie, przenieść mój gabinet do innego pokoju, w moim starym gabinecie zrobić naszą sypialnie a w starej sypialni pokój dla małego... Do tego jeszcze łazienkę dla gości bo te część domu gdzie będzie sypialnia pokoik i nasza łazienka chcemy oddzielić, żeby była tylko dla nas....
Mamy upatrzony wózek i łóżeczko i to na razie tyle :) ubranek nie mam co kupować, bo mojemu szwagrowi parę tygodni urodził się synek i oni dostali i nakupowali mnóstwo ciuszkow, również bezsenslownie, bo np. Kombinezon zimowy dla noworodka mimo iż wiedzieli ze będzie się rodzić w lato... Więc mamy od nich przykazane że ubranek mamy nie kupować bo mają ogromny zapas . Pewnie i tak coś tam kupimy bo to sama przyjemność, ale jak sobie wyobraże jak będą szaleć z zakupami moi rodzice to chyba naprawdę ja nie będę musiała nic kupować :p
Ja chcę się tak czy tak ze wszystkim wstrzymać ile się da, ale remont już musimy zacząć. Wyprawkę pewnie zaczniemy w październiku-listopadzie....

reklama
Dokładnie! Kosmetyki z babydream sa najlepsze. Niedługo tez do rossmana beda wchodzić polskie- ekologiczne kosmetyki Momme. Rewelacyjne sa! Dziewczynki, do tej pory sie nie ujawnialam. Ale jestem autorka jednego z najpopularniejszych blogow w pl. Nie chce pisac ty nazwy żeby nikt z czytelników nie wyszukał mnie na tym forum. Jezeli macie chęć zajrzeć to piszcie na priv napiszę link.
Na blogu jest tez cała moja wyprawka i pakowanie torby do szpitala i milion rożnych tematów:)

Hej diewczyny,
ja sie dość mocno stresuje wczoraj dostałam plamien, dzis juz słabsze ale jednak sa, pocieszam sie ze sa brązowe, ale wczoraj tez mocniej niż normalnie bolał mnie brzuch:/
Zazdroszczę tym z Was które maja juz jedna pociechę, wiecie przynajmniej jak sie czułoście w ciążach udanych a ja nie moge odróżnić tych objawów które sa normalne od tych które sa niepokojące:/ każdy ból brzucha, powoduje jeszcze większy ból ze stresu:/ w poniedzielek mam wizyte, mam nadzieje ze nie okaże sie ze znow nie wyszło.
Na szczęście cały czas mnie mdli, wczoraj nawet wymiotowalam (pierwszy raz), piersi cały czas bolą.

Karpidlak- ja chetnie poczytam Twojego bloga, moze to odciągnie moje myśli:) jakbyś mogła podeslac mi nazwę:)

buziaki!

Karpidlak,dziękuję za link! Super blog :-)
Kinga, nie martw się, ja też miałam takie jednorazowe plamienie na początku, wzięłam Acc i cyclo forte, a dziś Zaczęłam 25 tydzień :-)
My jeszcze imienia nie mamy wybrane, mój M chce Wojtusia - jakiś mój tata, ja niekoniecznie,a jak już ją coś wymyślę,to jemu się nie podoba...ech :-) no i póki co to intensywnie (nie wiem czy czasem nie za intensywnie) szukamy wózka..

Kinga_86- nie wiem czy Cie pocieszę, ale mimo tego ze to moja 4 ciąża, a donosiłam tylko jedna to każda była inna. Zupełnie inaczej czułam sie w pierwszej niz teraz np. Wydaje mi sie ze teraz mam silniejsze objawy niz w tej donoszonej.
A który tydzien u Ciebie? 3 mam kciuki żeby szybko to plamienie sie skończyło!

Apolinka, dziekuje bardzo:) jezeli chcesz to moge ci pomoc z wyborem. Tylko napisz jakie masz kryteria. Z racji bloga znam prawie wszystko co jest na rynku( łącznie z nowościami)

Karpidlak u mnie 7 tydzien 5 dzien, na tym etapie skończyła sie moja najdłuższa ciąża, to niestety tez potęguje lęk. Teoretycznie teraz miałabym okres wiec mam nadzieje ze moze to tez dlatego.

No wlasnie miałam Ci o tym pisać, ze wlansie to moze termin okresu.
Juz tak z nami jest niestety, ja sie boje chodzic do toalety, bo moge odkryć to co moze przekreślić po raz kolejny moje marzenia.

reklama
Karpidlak ja tez poprosze linka na priv. Zamiast mozgu mam sieczke i chetnie poczytam jakis fajny blog.

Rany Kinga nawet nie strasz. Jesli to termin okresu to podobno tak sie zdarza. Wez moze to Acc? Dla mnie ten tydzien tez jest krytyczny tzn poziom stresu osiaga apogeum. Dzisiaj tez mnie dosyc mocno bolal brzuch i oczywiscie zesztywnialam ze strachu. Teraz mnie tak wzdelo, ze nawet nie wiem czy mnie bola jelita czy brzuch czy macica[emoji24]
Trzymaj sie cieplo, to na pewno nic groznego.

Do góry