Portia nie jestes sama ja tez nie mam dzieci i nie jestem w ciazy mam za sobą trzy straty i jestem w fazie leczenia jeszcze nie wiadomo co mi jest ale 12 pazdziernika mam zabieg usunięcia przegrody w macicy wiec moze to jest ten problem , miałam robione tez badania na przeciwciała wiec czekam na wyniki . Znów mam problem z okresem , znów go nie ma niestety ;( w ciazy napewno nie jestem bo nie moge sie starac az do pazdziernika ;( . Ale na pewno moje PCO znów szaleją .
Doris trzym kciuki
Raptusku mnie nie uraziły twoje słowa bo cie rozumie jestes podenerwowans bo sie martwisz o swoje maleństwa i chciałabys cos zrobic dziesiaj i teraz a nie masz ma to wpływu co przyniesie los i to jest wlasnie najgorsze wiem przechodziłam przez to czekałam na to co przyniesie mi los , mi sie nie udało ale tobie uda sie wierze w twoje maleństwa ktore sa cudowne i silne dacie rade . Pozdrawiam dziewczyny
Doris trzym kciuki
Raptusku mnie nie uraziły twoje słowa bo cie rozumie jestes podenerwowans bo sie martwisz o swoje maleństwa i chciałabys cos zrobic dziesiaj i teraz a nie masz ma to wpływu co przyniesie los i to jest wlasnie najgorsze wiem przechodziłam przez to czekałam na to co przyniesie mi los , mi sie nie udało ale tobie uda sie wierze w twoje maleństwa ktore sa cudowne i silne dacie rade . Pozdrawiam dziewczyny