reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jak dobrze witać tu kolejnego maluszka! To daje ogromna nadzieje! Ktoś mnie wywoływał co u mnie słychać. Chyba nic dobrego- dzis 27 dc i rano testowałam testem o czułości 25 i nic- nawet bladej nie było. Poprzednie cykle były 26 dniowe. Dopóki niw przyjdzie @ to ciagle mam nadzieje.
Pozdrowienia dziewczyny :)

Matko cofnęłam sie do tej strony 1040 i az mi oczy na wierzch wyszły! Matko. Ja nawet przeczytac tych badan nie umiem. Jak ja sobie z tym wszystkim poradze i odnajdę to nie wiem :( dzis zrobię kilka. A powiedzcie mi wszystko trzeba robic prywatnie? Dostane jakieś skierowanie na jakiekolwiek badanie?
Ewcia witaj :) Gratuluje! Zdrowka :)

Ewa gratuluję i witamy Maluszka na świecie!
Kwiatuszek, ja bardzo dużo badań zrobiłam już po pierwszej obumarlej ciąży, niestety wszystkie badania musiałam robić prywatnie a na dodatek jak już coś wyszło, to ciężko było mi znaleźć kogoś, kto by się tym zajął....
Na Twoim miejscu sprobowalabym na początek znaleźć lekarza, który cię w jakikolwiek sposób poprowadzi, z jakiego miasta jesteś? Może uda nam się podpowiedzieć ci jakiegoś lekarza.... A co mówi twój lekarz prowadzący? Bo z twojego pierwszego postaci zrozumiałam ze jakieś badania ci już zlecił....Ja na przykład jestem za tym, że warto zrobić przede wszystkim histeroskopie, aby wykluczyć przyczyny 'mechaniczne' zanim przejdzie się do diagnostyki immunologii... Moja szwagierka poronila dwa razy, oba w 12tc, nikt nie wiedział co jest grane a na histeroskopii wyszedl mega polip, który na usg nie był widoczny....

Czy ktoś może mi pomóc odnośnie tego, jakie colostrum jest najlepsze? jakie brałyście?

Z góry dziękuję za odpowiedź....

Ying yang, colostrum to jest to coś na NK? To podłączam się pod pytanie - lada chwila odstawiam metypred, więc chciałabym na wszelki wypadek brać coś na te NK....

reklama
Raptus, teraz mam końcówkę 14tc, metypred mam zacząć odstawiac od 16tc, stopniowo schodzić, po pół tabletki, potem cwiartke... Kazała mi odstawić Jerzak, mówi że nie ma już podstaw....

Do góry