reklama
:-) Hej, u mnie 2 poronienia zatrzymane to były naturalne ciąże bez leków, a przed naturalsikami miałam in vitro raz a właściwie IVM ( to rodzaj in vitro rodzaj in vitro stosowany przy PCOS na który choruje) i się nie udał. Miałam podane 2 zarodki. Większość z pobranych zle się rozwijało. Przed IVM w ogóle nie mogłam zajść w ciążę, teraz zachodzę, oby mi się udało donosić... Nie dziękuje dziewczynki, mam nadzieję że jednak się udało i będzie dobrze. Jutro robie test, betę, zobaczymy.Ja nie mogłam zajsc w ciążę naturalnie i poronienia były po ivf. I nas nasza dziewczynka bardzo zaskoczyła. Mam nadzieję że u Was też będzie dobrze. U nas jeszcze chwila niepewności. Trochę mam stracha ale jak dzisiaj w nocy dostalam skurczy to bylam bardzo spokojna. Okazało się ze to falszywy alarm, ale już wiem ze raczej będę opanowana
Nafoczka to może ja trochę optymizmu w Tobie zasieję Ja mam przeczucie, że ten cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy i cały czas trzymam za to mocno kciuki.
A swoją drogą podziwiam wykres, ja jeden cykl próbowałam ale jakoś mi nie wyszło, temperatura mi skakała itp.
Moja Pani doktor powiedziała, że jeśli w tym cyklu nie będę miała owulacji to następny będziemy stymulować, więc się cieszę i trochę się uspokoiłam
A swoją drogą podziwiam wykres, ja jeden cykl próbowałam ale jakoś mi nie wyszło, temperatura mi skakała itp.
Moja Pani doktor powiedziała, że jeśli w tym cyklu nie będę miała owulacji to następny będziemy stymulować, więc się cieszę i trochę się uspokoiłam
Kinga nie podziękuję ci oooo... i już
Ja tez miałam zrypane cykle, przesuń sie na moim wykresie przyciskiem "poprzedni" do pierwszego- jakie tam mialam skoki potem przeszłam na gluko i sie poprawiły choć po skoku tempki zaliczałam jedno/dwudniowy spadek co lekarz stwierdził, ze to wina progesteronu i go jeszcze dowalił dopiero na stymulacji (dwa ostatnie) mam książkowe. Ja niby owulki miałam ale i tak lubie być stymulowana do działania )
Portia lamette i zastrzyk z Ovitralle, a po owulce estrofem na podrasowanie endo jak będziesz u P. to obecnie standard dzialania ))
Iris ;* ;* ;*
PS co ja bym bez Was zrobiła....
Ja tez miałam zrypane cykle, przesuń sie na moim wykresie przyciskiem "poprzedni" do pierwszego- jakie tam mialam skoki potem przeszłam na gluko i sie poprawiły choć po skoku tempki zaliczałam jedno/dwudniowy spadek co lekarz stwierdził, ze to wina progesteronu i go jeszcze dowalił dopiero na stymulacji (dwa ostatnie) mam książkowe. Ja niby owulki miałam ale i tak lubie być stymulowana do działania )
Portia lamette i zastrzyk z Ovitralle, a po owulce estrofem na podrasowanie endo jak będziesz u P. to obecnie standard dzialania ))
Iris ;* ;* ;*
PS co ja bym bez Was zrobiła....
Ostatnia edycja:
Ja ciagle Was czytam tylko nic nie pisze, bo w sumie nie mam co! 3ci cykl starań ale w koncu czas owulacji wykorzystany od początku do końca. Na diecie o niskim IG jestem juz 3 miesiące i 7 kg za mną.
Wczoraj mi znajoma mowila, ze mozna słodzić stewia i ksylitolem. Co Wy na to? Używacie?
Wczoraj mi znajoma mowila, ze mozna słodzić stewia i ksylitolem. Co Wy na to? Używacie?
sykatynka
Fanka BB :)
Karplidlak, tylko jeśli stewia to sprawdzaj na opakowaniu skład - taka w proszku kupna w sklepie często zawiera aspartam a tego już nam nie wolno... Ja mam w domu ksylitol, ale szczerze mówiąc opakowanie starcza mi na pół roku - ja nigdy nie slodzilam ani kawy ani herbaty, więc używam go tylko jak czasem robię jakiś ersatz deseru....
Esperanza86
Fanka BB :)
Karpidlak 7kg!?!! Wow! Błagam podeslij mi jakieś inspiracje na posiłki o niskim IG. Ja też jestem ok. 3 mce na diecie i schudlam tylko 3kg na poczatku, a teraz waga ani drgnie.
Generalnie Dziewczyny bardzo Was proszę o jakieś inspiracje/przepisy, bo moja dieta jest bardzo BARDZO monotonna.
Nafoczka-tak, badanie miałam z kontrastem. Trzymam kciuki za testowanie!
Generalnie Dziewczyny bardzo Was proszę o jakieś inspiracje/przepisy, bo moja dieta jest bardzo BARDZO monotonna.
Nafoczka-tak, badanie miałam z kontrastem. Trzymam kciuki za testowanie!
reklama
Sykatynka- dzieki za info! Jutro bede robic ciasto zobaczymy czy wyjdzie! Wrzucę przepis jak sie uda.
Esperanza- ja trzymam dietę na maxa. Nawet chleba z samych ziaren juz nie jem. Ogólnie- nie chce mi sie jesc. Ja jem prawie same sałatki, czyli dieta śródziemnomorska- z kurczakiem, z serem kozim, z łososiem. Zupy kremy z kwestii smaku-ale tylko z dozwolonych składników. Bardzo duzo jem orzechów tych solonych tez, ale zwrc uwagę na skład-bez oleju palmowego.
Esperanza- ja trzymam dietę na maxa. Nawet chleba z samych ziaren juz nie jem. Ogólnie- nie chce mi sie jesc. Ja jem prawie same sałatki, czyli dieta śródziemnomorska- z kurczakiem, z serem kozim, z łososiem. Zupy kremy z kwestii smaku-ale tylko z dozwolonych składników. Bardzo duzo jem orzechów tych solonych tez, ale zwrc uwagę na skład-bez oleju palmowego.
Podziel się: