reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Apolinka, ja bym była zainteresowania inofemem bo mi Jerzak kazała brać a starania dopiero za półtora miesiąca. Moje opakowanie starczy mi na 7 dni jeszcze.
Raptusku super wieści od Gina. Może rzeczywiście taka twoja uroda z tymi plamieniami.
U mnie totalny marazm... Troszkę dołuje mnie widok kobiet w ciąży a jest ich sporo w moim środowisku. Oprócz dwuch koleżanek z pracy, co najmniej 5 mam jest w ciąży. Ja też bym już chciała...
Tak się zastanawiam... Jerzak kazała wstrzymac się ze staraniami przez miesiąc i brać zapisane leki. ALe, ja byłam u niej w 7 dniu cyklu. i teraz sie zastanawiam, czy to oznacza, ,że już w następnym cyklu mogę zacząć staranka?

reklama
Plastulinka, ja myślę że możesz :)
Dziewczyny a mnie znow dopadaja czarne myśli... Wczoraj wieczorem zaczął mnie boleć trochę brzuch, zrobił się taki napięty w dolnej części u trzyma mnie to do tej pory, czasem mniej, czasem mocniej... To nie jest właściwie ból tylko właśnie takie napięcie, naciagniecie.... Z jednej strony może to być pęcherz bo ciągnie mnie tak też przy siussianiu, ale innych objawów nie mam.... Nie wiem czy pogodzic się z tym, że to normalne, czy dzwonić do lekarza... Byłam co prawda dziś u giną w luxmedzie żeby mi wystawił skierowania na badania, to skwitowal to tylko słowami ze w normalnej ciąży to normalne, a jak jest z ciazami po in vitro to on nie wie.... Martwię się....

Pastlinko, niestety leki zostały już przejęte przez Nafoczkę, była pierwsza ;)
Ale jeśli chcecie robić większe zakupy leków to polecam aptekę Gemini, mają sporo taniej, a dostawa błyskawiczna :)

Sykatynka, jak dla mnie to normalne, macica się rozciąga :) głupio zabrzmi, ale musisz troszkę się wyluzowac :) to nie jest takz, że w ciąży nic nie boli, oj boli, na początku czasem plecy, czasem brzuch, a na końcu wszytko! ;)

Wiem... Powinnam zacząć cieszyć się ciąża, ale trudno mi :( ciągnie to niedobrze, nie ciągnie to jeszcze gorzej... Naczytalam się ze ból brzucha w ciąży wcale nie jest mile widziany i stąd moje stresy.... Próbuje wyluzować ale nie potrafię.

Dziewczynki pomocy...

Cofam zdanie o dobrych wynikach zolnierzykow. Wrocilam z wyjazdu, wzielam papier do reki i patrze a tam morfologia zupełnie do kitu:( Prawidlowych pleminkow 7%. Wg normy WHO niby ok (jakim cudem) bo ma być powyżej 4%. Zalamka. Jeśli tak było wcześniej to by tlumaczylo przynajmniej puste jajo. Nie rozumiem...zawsze myslalam, ze wyniki sa super. Teraz zrobiliśmy komputerowo:-( a tu takie cos.
Calkiem mnie to podlamalo:-(

Chyba może zależeć, że jeśli trafił się wadliwy plemnik, to zarodek nie rozwija się prawidłowo.... No ale normy są teraz jakie są, bo wyniki mężczyzn się ogólnie pogarszają w całej populacji i dostosowuje się wyniki do ogółu....

reklama
Do góry