reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Apolinko ja też miałam takie bóle kilka razy. Nie łączyłam tego z dzieckiem, bardziej z ukrwieniem narządów. Tak mnie właśnie przeszywało z którejś strony brzucha, po kilku godzinach przechodziło, a ja przecież głównie leżałam, więc to raczej nie wynik Twoich zakupów.

reklama
Iris niestety cała wciągnęłam... A cała ironia jest w tym, że poszłam kupić żelatynę do DIETETYCZNEGO deseru.
Zjadłam i poszłam spać, bo noc miałam kiepską. Pierwszy raz odkąd Franio chodzi do klubiku odsypialam, a nie sprzatalam mieszkanie. Syf jak nie wiem ;-)

Raptusku, u mnie nie ma reguły z siusianiem...w zależności czy Wieczorem piłam więcej czy mniej...
Jeśli chodzi o ten mój bol to boli od wczoraj w nocy do teraz, może delikatnie mniej, teraz sięga od pleców, poprzez jajnik do biodra...taki tepy przeszywajacy bol...wizytę mam dopiero w środę, dziś mój gin przyjmuje w innej przychodni, mogłabym podskoczyć, bo później do środy go nigdzie nie złapie,ale nie wiem czy jest sens...Eh :-/

Wróciłam właśnie od prof. Jerzak.
Oczywiście zdiagnozowała PCO, mutację w genie MTHFR i przepływy na pograniczu. Zapisała torbę leków: Femibion 2, Glucophage, koenzym Q10, folik 15 mg, acard 75,Inofem, witamina B6 i B12 i jak bede w ciąży mam dołączyć clexane 40.
No i najważniejsze to dieta o niskim IG... Powiedziała, że po miesiącu brania leków można się starać :)
Też bym zjadła chałkę.... Eh, że wy tak właśnie teraz zaczęłyście o tej chałce, jak ja muszę na dietę przejść :)
Apolinko, cieszę się, że juz lepiej. Odpoczywaj jak najwięcej.

A mnie od razu wczoraj trzyma migrena...i to taka najgorsza, z wymiotami.... Leżę i cierpię, nic nie da się z nią zrobić bo paracetamol nie działa :(
A propos tego waszego sikania - Ja nie sikam tak często, chociaż wszędzie piszą ze w ciąży sika się często, a ja tak normalnie, ale w nocy się nie budzę na siku... Czy to coś czym powinnam się martwić? Na dodatek dzisiaj zaczęłam się wkrrcac że mnie piersi przestaja boleć :( kurczę, zaledwie dwa dni temu miałam usg a ja już się nakrecam.... :(

Sykatynka - nie panikuj, ja też nie chodziłam sikać w nocy, dopiero teraz nadrabiam za wszystkie miesiące. Na ból głowy najlepiej działa na mnie worek z gorącą wodą położony na głowie - rozszerza naczynia krwionośne.

reklama
Ja siusiam jak mnie syn obudzi. Spokojnie potrafiłam przespać całą noc :-)

Oj dziewczyny, sorki za tą bułę... :-D

Apolinko przypomniało mi się, że mnie bolało raz w pachwinie, gin sprawdził czy nie ma powiekszonych węzłów i powiedział, że mogłam się przeforsować. Później dopiero zdałam sobie sprawę, że miał rację. Po kilku dniach ustapilo.

Do góry