asiula1111 Sacha tylko szczepi i wszystkim mowi ze nie daje się encortonu po tych szczepieniach.... już ktoras dziewczyna kiedyś tu wlasnie pisala jak bys się niezdecydowala na szczepienia to nie będzie cie prowadzil bo on tylko to uznaje nie leczy czym innym moja kolezanka do niego chodzila i tak wlasnie było ze dopóki się szczepila to ok a jak już nie chciała się szczepic to była już inna gadka encortonu on nie uznaje... bo ma na to swoja teorie a wlasnie dziewczyny u Maliny dostawaly encorton i utrzymywaly ciaze bez problemu... ja faktycznie tez bylam bez encortonu tym razem ale miałam acard i clexane bo wyszlo mi bialko s i d dimery wysokie... poczym lekarz mi powiedział ze to nie jest przyczyna a musiala być bo tymrazem na tych lekach zaszłam w ciaze i utymuje ja bez broblemu co lekarz to inne zasady i co innego gada wiec ja już zabardzo im nie ufam i dużo to się dowiedziałam z tego forum a potem brałam leki na wlasna reke i nie zaluje ))
wiec tak jak mi kolezanka mowila nie jesteś pierwsza co sacha nie daje ENCORTONU on po prostu nie uznaje chyba tego leku
kochana mam nadzieje ze te szczepionki Ci akurat pomoga i tego Ci zycze z całego serca bo trzeba się wszystkiego chwytac a z ENCORTONEM to dziewczyny pewno pomoga... ja akurat nie mam zadnych p/cial i na encortonie zle się czułam ale tez prubowalam tylko to akurat mi nie pomoglo
wiec tak jak mi kolezanka mowila nie jesteś pierwsza co sacha nie daje ENCORTONU on po prostu nie uznaje chyba tego leku
kochana mam nadzieje ze te szczepionki Ci akurat pomoga i tego Ci zycze z całego serca bo trzeba się wszystkiego chwytac a z ENCORTONEM to dziewczyny pewno pomoga... ja akurat nie mam zadnych p/cial i na encortonie zle się czułam ale tez prubowalam tylko to akurat mi nie pomoglo
Ostatnia edycja: