reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hola Chicas, wrocilismy :) Pogoda nas nie rozpieszczala, bo 2 pierwsze dni padalo, a potem wialo, ale byly i sloneczne dni i niezaleznie od pogody kazdy dzien spedzilismy cudownie. Odpoczelam od tego wszystkiego i przywiozlam troche energii ze soba. Mam nadzieje, ze dochodzily do Was moje cieple mysli, bo mimo problemow widze, ze wszystkie ciaze sie utrzymaly. :-) Bardzo sie ciesze! Zycze Wam ciezarowki spokonych swiat.

Ja w czwartek jade do Przygodny, 19/12 dostaje wyniki gastro- i kolonoskopii odnosnie Celiakii i z tym wszystkim ostatni raz mam nadzieje jade do Jerzak i zaczynamy starania. Recepty juz dostalam na heparyne oraz Encorton i Metypred. Teraz tylko musze zdecydowac, ktory z tych sterydow chce brac. Macie jakies opinie? Slyszlam, ze Metypred lagodniejszy dla jelit jest.

Saludos!! :-D

reklama
Witaj dominmumim... Przykro, ze Ty tez musiałaś tutaj trafić.

Ewa, Iris jak tam? Jak się czujecie?
Pietrucha jeśli możesz skrobnij pare słów co u Ciebie, bo cisza bardzo przygnębia...
GosiaS, Madzia jakie dalszę kroki... Joasia a Ty wkoncu zaczęłaś działać?

Truskawka, Barbinka napiszcie jak u Was ? Hop hop...

Esperanza czuje z Twojego posta mega dużo energii... Cieszę się ze odezwałas się od tego wsyStkiego ;)

Ostatnia edycja:
Cześć kochane, mam nadzieje, że nikogo nie urażę ale tak tylko się podzielę:
GODZINA ŁASKI DLA CAŁEGO ŚWIATA.
8 grudnia – od 12.00 do 13.00
Matka Boża, (Roza
Duchowna
) objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia 1947 r,
pielęgniarce Pierinie Gilli w Montichiari we Włoszech powiedziała:

„Życzę sobie, aby każdego roku w dniu 8 grudnia, w
południe obchodzono Godzinę Łaski dla całego świata. Dzięki modlitwie w tej
godzinie ześlę wiele łask dla duszy i ciała..."

Witam nową koleżankę...

Witaj Esperanza! :-D

Witaj Dominmumin dziewczyny na pewno coś Ci doradzą :-)

Nafoczka dzięki za rozszerzenie tematu. Wczoraj słuchałam ogłoszeń, ale Franek domagał się wyjścia, a x nie opowiedział nic więcej.
Jeszcze na mszy roratniej można bylo przystąpić do duchowej adopcji. M stara się chodzić, ja nie mam możliwości. Ale można przyłączyć się z domu, tylko później trzeba się wpisać do księgi utworzonej specjalnie z tej okazji.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj dominmumim.
Hola Esperanza ;) wklej jakaś słoneczną fote z urlopu :)

Alus ja czuję się trochę lepiej. Zgaga już tak nie dokucza, za to wilczy głód i piersi zaczęły trochę boleć. Nudzę się niemiłosiernie i jestem okropnie zmęczona. Dzis mi się śniło ze zdawalam egz z rysunku i mialam tak mało czasu, że rzuciłam wszystko i obrazona wyszlam.

Dziś usg. Nie wiem co czuję. Nie mam żadnych przeczuc. Pustka w głowie i lekki rozstroj zoladka ;)

Pietrucha daj znać co u Ciebie?

Nafoczka, skoro dziś godzina łaski to może i ja ta łaskę wyprosze.

reklama
Esperanza86 witaj spowrotem :) Dobrze, że przywiozłaś dużo dobrej energii, przyda się bardzo. Dziękujemy, że o nas pamiętałaś :* Ja nie brałam Encortonu więc nie mam porównania, ale jeśli nasz Maluch zostanie z nami, to powiem, że Metypred jest najlepszy na świecie :-)
Trzymam kciuki za czwartek i za owocny styczeń w takim razie :-D

alus.ia12 dzięki, że pytasz. W sobotę przeżyłam chwile grozy - zero objawów, piersi przestały boleć, zero mdłości, tylko ból brzucha, oczywiście najczarniejsze myśli. A wczoraj objawy wróciły ze zdwojoną siłą, nawet przez sen czułam mdłości :-) A Ty jak się czujesz? Kiedy następna wizyta?

dominmumin witam Cię serdecznie. U nas jeśli już problemem są za wysokie NK, lub ich aktywność, nie słyszałam, żeby za niskie były problemem?

Iris34 zaciskam kciuki o 17:30 i czekamy na serducho jak dzwon. Ja też mam koszmary co noc, chyba mój mózg tak reaguje na ciągły stres.

nafoczka dziękuję za informację, na pewno się pomodlę o łaskę dla nas :*

Ostatnia edycja:
Do góry