Esperanza86
Fanka BB :)
Hola Chicas, wrocilismy Pogoda nas nie rozpieszczala, bo 2 pierwsze dni padalo, a potem wialo, ale byly i sloneczne dni i niezaleznie od pogody kazdy dzien spedzilismy cudownie. Odpoczelam od tego wszystkiego i przywiozlam troche energii ze soba. Mam nadzieje, ze dochodzily do Was moje cieple mysli, bo mimo problemow widze, ze wszystkie ciaze sie utrzymaly. :-) Bardzo sie ciesze! Zycze Wam ciezarowki spokonych swiat.
Ja w czwartek jade do Przygodny, 19/12 dostaje wyniki gastro- i kolonoskopii odnosnie Celiakii i z tym wszystkim ostatni raz mam nadzieje jade do Jerzak i zaczynamy starania. Recepty juz dostalam na heparyne oraz Encorton i Metypred. Teraz tylko musze zdecydowac, ktory z tych sterydow chce brac. Macie jakies opinie? Slyszlam, ze Metypred lagodniejszy dla jelit jest.
Saludos!!
Ja w czwartek jade do Przygodny, 19/12 dostaje wyniki gastro- i kolonoskopii odnosnie Celiakii i z tym wszystkim ostatni raz mam nadzieje jade do Jerzak i zaczynamy starania. Recepty juz dostalam na heparyne oraz Encorton i Metypred. Teraz tylko musze zdecydowac, ktory z tych sterydow chce brac. Macie jakies opinie? Slyszlam, ze Metypred lagodniejszy dla jelit jest.
Saludos!!