reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hola Chicas, wrocilismy :) Pogoda nas nie rozpieszczala, bo 2 pierwsze dni padalo, a potem wialo, ale byly i sloneczne dni i niezaleznie od pogody kazdy dzien spedzilismy cudownie. Odpoczelam od tego wszystkiego i przywiozlam troche energii ze soba. Mam nadzieje, ze dochodzily do Was moje cieple mysli, bo mimo problemow widze, ze wszystkie ciaze sie utrzymaly. :-) Bardzo sie ciesze! Zycze Wam ciezarowki spokonych swiat.

Ja w czwartek jade do Przygodny, 19/12 dostaje wyniki gastro- i kolonoskopii odnosnie Celiakii i z tym wszystkim ostatni raz mam nadzieje jade do Jerzak i zaczynamy starania. Recepty juz dostalam na heparyne oraz Encorton i Metypred. Teraz tylko musze zdecydowac, ktory z tych sterydow chce brac. Macie jakies opinie? Slyszlam, ze Metypred lagodniejszy dla jelit jest.

Saludos!! :-D

reklama
Witaj dominmumim... Przykro, ze Ty tez musiałaś tutaj trafić.

Ewa, Iris jak tam? Jak się czujecie?
Pietrucha jeśli możesz skrobnij pare słów co u Ciebie, bo cisza bardzo przygnębia...
GosiaS, Madzia jakie dalszę kroki... Joasia a Ty wkoncu zaczęłaś działać?

Truskawka, Barbinka napiszcie jak u Was ? Hop hop...

Esperanza czuje z Twojego posta mega dużo energii... Cieszę się ze odezwałas się od tego wsyStkiego ;)

Ostatnia edycja:
Cześć kochane, mam nadzieje, że nikogo nie urażę ale tak tylko się podzielę:
GODZINA ŁASKI DLA CAŁEGO ŚWIATA.
8 grudnia – od 12.00 do 13.00
Matka Boża, (Roza
Duchowna
) objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia 1947 r,
pielęgniarce Pierinie Gilli w Montichiari we Włoszech powiedziała:

„Życzę sobie, aby każdego roku w dniu 8 grudnia, w
południe obchodzono Godzinę Łaski dla całego świata. Dzięki modlitwie w tej
godzinie ześlę wiele łask dla duszy i ciała..."

Witam nową koleżankę...

Witaj Esperanza! :-D

Witaj Dominmumin dziewczyny na pewno coś Ci doradzą :-)

Nafoczka dzięki za rozszerzenie tematu. Wczoraj słuchałam ogłoszeń, ale Franek domagał się wyjścia, a x nie opowiedział nic więcej.
Jeszcze na mszy roratniej można bylo przystąpić do duchowej adopcji. M stara się chodzić, ja nie mam możliwości. Ale można przyłączyć się z domu, tylko później trzeba się wpisać do księgi utworzonej specjalnie z tej okazji.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj dominmumim.
Hola Esperanza ;) wklej jakaś słoneczną fote z urlopu :)

Alus ja czuję się trochę lepiej. Zgaga już tak nie dokucza, za to wilczy głód i piersi zaczęły trochę boleć. Nudzę się niemiłosiernie i jestem okropnie zmęczona. Dzis mi się śniło ze zdawalam egz z rysunku i mialam tak mało czasu, że rzuciłam wszystko i obrazona wyszlam.

Dziś usg. Nie wiem co czuję. Nie mam żadnych przeczuc. Pustka w głowie i lekki rozstroj zoladka ;)

Pietrucha daj znać co u Ciebie?

Nafoczka, skoro dziś godzina łaski to może i ja ta łaskę wyprosze.

reklama
Esperanza86 witaj spowrotem :) Dobrze, że przywiozłaś dużo dobrej energii, przyda się bardzo. Dziękujemy, że o nas pamiętałaś :* Ja nie brałam Encortonu więc nie mam porównania, ale jeśli nasz Maluch zostanie z nami, to powiem, że Metypred jest najlepszy na świecie :-)
Trzymam kciuki za czwartek i za owocny styczeń w takim razie :-D

alus.ia12 dzięki, że pytasz. W sobotę przeżyłam chwile grozy - zero objawów, piersi przestały boleć, zero mdłości, tylko ból brzucha, oczywiście najczarniejsze myśli. A wczoraj objawy wróciły ze zdwojoną siłą, nawet przez sen czułam mdłości :-) A Ty jak się czujesz? Kiedy następna wizyta?

dominmumin witam Cię serdecznie. U nas jeśli już problemem są za wysokie NK, lub ich aktywność, nie słyszałam, żeby za niskie były problemem?

Iris34 zaciskam kciuki o 17:30 i czekamy na serducho jak dzwon. Ja też mam koszmary co noc, chyba mój mózg tak reaguje na ciągły stres.

nafoczka dziękuję za informację, na pewno się pomodlę o łaskę dla nas :*

Ostatnia edycja:
Do góry