reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ewa trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

gogac85 co to jest immunofenotyp po co sie go bada? a zgodnosc tkankowa mozna w kazdym centrum krwiodactwa zrobic?

nut bardzo ciekawe linki dalas !!:tak:

reklama
Nut4nut przepraszam za pomyłkę,faktycznie Ty wysyłałaś,a barbinka chyba o metylowanych b gdzie można kupić. Dziękuję,że jeszcze raz przesłałaś te linki bo ciężko dokopać się do wiadomości z historii,jak sie nie pamięta kto pisał;-) dzięki,bo to przydatna wiedza:-)

Ewuś trzymam kciuki za dzisiaj.... Odezwij się z tymi dobrymi wieściami ;)

U mnie w porządku... Męczą mnie jakieś mdłości ... Jak sobie radziliście z nimi? Ciagle jakby było mi nie dobrze... Brrr

Pietrucha jak tam kochana?

Alusia ja słyszałam, by nie pić w trakcie jedzenia, tylko ok 15 min później. Ja mdłości miałam dwa dni w ciąży z Frankiem.

Ewa o której masz wizytę? Czekamy na dobre wieści :-) &&&&&

Dziewczyny słyszalyście o dwuletnim Adasiu? Wspaniale wieści, że z nim coraz lepiej. Ciągle jak o nim mówią to płaczę, bo to przecież chłopiec w wieku mojego Niania.
Zawsze trzeba mieć nadzieję.

Ewus daj znać po wizycie. Trzymam kciuki.
Alus mnie męczą mdlosci, zgaga i refluks juz od soboty. Okropnie. Ja ograniczylam wielkosc posilkow, pije siemie lniane, świeży sok marchwiowy, niskosodowa wode mineralna i rumianek. Podjadam trochę migdałów ale generalnie po każdym posiłku jest koszmar. Unikam smażonego i pieczonego ale gotowane mi nie smakuje :( wszystko w buzi rosnie ; ( spróbuj migdałów ;)

Moje dziecko żyje! Ma 0,60 cm, serduszko bije 130 razy na minutę i na razie wszystko jest w porządku. Mam ostre tyłozgięcie macicy i muszę leżeć na brzuchu. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i trzymanie kciuków, oby dalej było wszystko dobrze...Ostatnia ciąża zatrzymała się na CRL=0,57, więc staram się wierzyć, że teraz się uda. Odezwę się jak ochłonę, bo całą noc bolał mnie brzuch z nerwów :-)

Ewa gratuluje serduszka! ;-) a to trzeba lezez na brzuchu jak sie ma tylo zgiecie?

Ja mdlosci mialam takie ze nie chce ich sobie przypominac a do tego ostre wymioty.. masakra jakas!

reklama
ewa gratuluje. Pierwsze slysze ze przy tylozgieciu trzeba lezec na.brzuchu. wraz z wzrostem macicy bedzie sie prostowac po porodzie wroci do tylozgiecia

Do góry