reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ewa trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

gogac85 co to jest immunofenotyp po co sie go bada? a zgodnosc tkankowa mozna w kazdym centrum krwiodactwa zrobic?

nut bardzo ciekawe linki dalas !!:tak:

reklama
Nut4nut przepraszam za pomyłkę,faktycznie Ty wysyłałaś,a barbinka chyba o metylowanych b gdzie można kupić. Dziękuję,że jeszcze raz przesłałaś te linki bo ciężko dokopać się do wiadomości z historii,jak sie nie pamięta kto pisał;-) dzięki,bo to przydatna wiedza:-)

Ewuś trzymam kciuki za dzisiaj.... Odezwij się z tymi dobrymi wieściami ;)

U mnie w porządku... Męczą mnie jakieś mdłości ... Jak sobie radziliście z nimi? Ciagle jakby było mi nie dobrze... Brrr

Pietrucha jak tam kochana?

Alusia ja słyszałam, by nie pić w trakcie jedzenia, tylko ok 15 min później. Ja mdłości miałam dwa dni w ciąży z Frankiem.

Ewa o której masz wizytę? Czekamy na dobre wieści :-) &&&&&

Dziewczyny słyszalyście o dwuletnim Adasiu? Wspaniale wieści, że z nim coraz lepiej. Ciągle jak o nim mówią to płaczę, bo to przecież chłopiec w wieku mojego Niania.
Zawsze trzeba mieć nadzieję.

Ewus daj znać po wizycie. Trzymam kciuki.
Alus mnie męczą mdlosci, zgaga i refluks juz od soboty. Okropnie. Ja ograniczylam wielkosc posilkow, pije siemie lniane, świeży sok marchwiowy, niskosodowa wode mineralna i rumianek. Podjadam trochę migdałów ale generalnie po każdym posiłku jest koszmar. Unikam smażonego i pieczonego ale gotowane mi nie smakuje :( wszystko w buzi rosnie ; ( spróbuj migdałów ;)

Moje dziecko żyje! Ma 0,60 cm, serduszko bije 130 razy na minutę i na razie wszystko jest w porządku. Mam ostre tyłozgięcie macicy i muszę leżeć na brzuchu. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i trzymanie kciuków, oby dalej było wszystko dobrze...Ostatnia ciąża zatrzymała się na CRL=0,57, więc staram się wierzyć, że teraz się uda. Odezwę się jak ochłonę, bo całą noc bolał mnie brzuch z nerwów :-)

Ewa gratuluje serduszka! ;-) a to trzeba lezez na brzuchu jak sie ma tylo zgiecie?

Ja mdlosci mialam takie ze nie chce ich sobie przypominac a do tego ostre wymioty.. masakra jakas!

reklama
ewa gratuluje. Pierwsze slysze ze przy tylozgieciu trzeba lezec na.brzuchu. wraz z wzrostem macicy bedzie sie prostowac po porodzie wroci do tylozgiecia

Do góry