reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Je też sie boję....Jak się przespałam i poszłam do łazienki - znowu brązowe nitki i trochę więcej. Zaczął boleć brzuch, myślę nawet że skurczowo bo ze względu na mój panikarski nastrój nie umiem teraz powiedzieć jak mnie boli. Chyba jak na @. Wzięłam lutkę, nospę i czekam. W weekend siedzę w domu i leżę, nic więcej nie jestem w stanie zrobić, dobrze że mój maż jeszcze jest w kraju to zajmie się córką. Boję się i coraz częściej myślę że kolejny raz się nie uda.:no: Dlaczego??

reklama
Enya kochanie uda się.Wiem ze wszystko co wylatuje z Ciebie daje ci powody do niepokoju.Jest to naturalne. Pamietaj robisz i zrobiłaś już wszystko co możliwe.Teraz tylko wiara ci zostaje nic wiecej.Odpoczywaj leż, pachnij.Powodenia
Adidka kotku spokoju ducha i powodzenia!!!
Ja do 18 tyg czułaam sie fatalnie.Teraz pomału zaczynam odżywać ale walcze z tym paciorkowcem dalej.

Jestem w szpitalu jednak.... Wystraszylam się nie na żarty i powiem Wam ze podobno mam mega stan zapalny!Gin ostrożnie twierdzi ze ból i plamienie może być od tego ale nie powie mi ze napewno bo mam za bardzo obciążony wywiad. Narazie widziałam pęcherzyk i w nim zarodeczek, póki co pęcherzyk bez opóźnień. Nie wiem czy nie posiedzę tu tydzień aż będzie akcja serca. Rany żeby była! Dostałam nospę w tyłek i mam coś dostać na ten stan zapalny. Ja myślę że to mogło się stać podczas IUI albo w czasie aplikowania luteiny.

Enya dobrze, że Cie nie odesłali z kwiatkiem. Leż, odpoczywaj i bądź dobrej myśli!
A coś zwiastowało, że to stan zapalny?, bo one są dosyć upierdliwe i dają ostro popalić;/

Enya, dobrze ze lezysz w szpitalu, wylecza Cie, bedziesz pod obserwacja.

Mnie wczoraj moja Panu dr pocieszyla ze te plamienia to od obtarcia sa od pessara... Juz nie mam psychicznej sily ... Ale musimy bbyc silne i koniec !!!

Enja, bardzo dobrze, że pojechałaś do szpitala, zawsze do pewniej będziesz się czuła i bezpieczniej i nawet jak coś Cię zaniepokoi, to masz kogoś zapytać, ktoś zbada, i będziesz spokojniejsza :* Trzymaj się Kochana, musisz dotrwać :*

Enya powodzenia.
Ja od tego antybiotyku wlasnie dostalam st. zaplnego sucho mi strasznie aż boli.NAkupiłąm leków zobaczymy cy da rade .A codziennie jem priobiotyki dla kobiet hmmmm

Dziewczyny jestem totalnie rozczarowana. Był obchód, zapytałam czy dostanę tą Nystatynę a lekarz do mnie że to wczesna ciąża i lepiej nie ingerować! Kazał mi tylko leżeć, odpoczywać i brać leki. To ja mogę to samo robić w domu. Zrobili mi tylko krew i mocz i tyle. Wiec jeśli tak na być to ja jutro wypisuję się na żądanie bo to nie ma sensu. Babka która jest ze mną w pokoju ma cos z głową i całą noc łazi, staje nad łóżkiem np i się gapi. A w dzień śpi i chrapie.Jeszcze sikami śmierdzi z łazienki w pokoju a chodzi tam cały czas. Dramat jakiś. Jeszcze jutro zapytam jakiegoś lekarza czy dostanę tą Nystatyne czy nie. Jak nie to wychodzę i czekam na USG w piątek. Ale już straciłam wiarę, Piersi bolą mnie mało, mdłości lekkie, prawie ich nie ma.

Ostatnia edycja:
reklama
Enya wmawiasz sobie! Przecież nie musisz w każdej minucie dnia odczuwać mdłości i ból w piersiach! W każdej ciąży miałam mega mdłości i wszelkie inne objawy ciążowe, nawet beta rosła książkowo a i tak to nic nie pomogło, dlatego uważam, że to żaden wyznacznik. Też bym wyszła do domu, w szpitalu jeszcze jakieś paskudztwo można złapać.

Do góry