reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Enya super z mieszkankiem :-p pozytywne podekscytowania jak najbardziej wskazane w Twoim stanie ;-)
Misiejek na pewno Twój M podbudowany ;-) bardzo się cieszę jego pracą oraz pracą naszej Barbinki :tak:
Truskawko jak z tym reumatologiem ??? czekam na jakieś wieści czego on się dopatrzył
Gosia współczuję i rozumiem... mi po starcie również gratulowano... oj ciężkie to wszystko :-(
Zulka kobitko koffana wiem jak ciężko znaleźć wiarę ... ja w sumie niby mogę się starać, ale lek jest tak wielki ze jakoś odsuwam to ... chyba nie ten czas :-(więc to chyba nie kwestia nie nakręcenia ... w sumie to nie wiem :-(
Kaira a jak się w ogóle czujesz ???

reklama
Witam DZeikuje dziewczyny
Alusiu dziś już nie plamię, ale w strachu teraz zostało mi czekanie.Byle szczśliwe do czerwca

Kaira - kciuki zaciśnięte za Was mocno.
Misiejku - przy naturalsie to prolaktyna podobno bardzo jest ważna i jak najbardziej może powodować problemy z zajściem. TSH jakieś wielgachne nie jest choć ja bym go osobiście zmniejszyła:) Co do dostinexu to nie wiem jak się go bierze jak cały czas bo ja brałam go przy punkcji a te 350zł to jest za 8 tabletek więc nie wiem czy to starcza na miesiąc?
Gosia - a czym leczyłaś te za małe białko S. Pytam bo ja też mam za niskie.

Zula, leczyli mnie clexane + acard- zarówno hematolog, jak i ginekolog twierdzili, że to wystarczy. Sama nie wiem... (jaki Ty masz poziom białka?- ja 43 przy min 60)
Kaira fajnie, że czujesz się lepiej a plamienie ustało, trzymaj się, będzie dobrze!!!

Cześć dziewczyny,
Cały czas czytam co u Was, troszkę tutaj kiedyś uczestniczyłam w rozmowach, później przstalam, bo musiałam "odpocząć" od tematu. I tak zbieram się, żeby napisać, że jestem w ciąży, w 9t3d. Jestem co tydzien u ginekologa, narazie dzieciątko i pęcherzyk (który zawsze miał 2 tygodnie 'opoznienia') rosnie ok. Dziś kolejna wizyta, trochę decydująca - bo to tydzien, w którym zawsze dowiadywałam się o obumarciu.
Dodam jeszcze, że w badaniach wyszła mi mutacja genu A1298C-heter. Reszta badań ok. jestem na fraxiparine 0,4, acard, encortonie i biorę kwas foliowy 5mg..
I piekielnie boję się dzisiejszej wizyty...

Pozdrawiam,
I trzymam kciuki za Was wszytskie.!
Pozdrawiam

witam.Ja tylko chciałam powiedzieć wam wszystkim że warto się i starać i nie wolno się poddawać,ja po 6 poronieniach i jednej ciąży obumarłej mm wreszcie swoją Oleńkę...obecnie ma 7 miesięcy:-) Trzymam więc za każdą z was kciuki

Witam nowe osoby na forum :) dawno się nie odzywałam wczoraj miałam wizytę u dr. Jerzak dzidziuś ma się dobrze ja z resztą też myślę już że najgorszy okres już minął jestem w 16 tc i czuję się bardzo dobrze martwi mnie tylko toksoplazmoza ale mam jeszcze w poniedziałek wizytę u lekarza ch. zakaźnych zobaczymy co powie antybiotyk już biorę wyszło że zaraziłam się nią przed ciążą (słyszałam też ze to ona mogła być przyczyną mojego ostatniego poronienia ale badan nie miałam robionych wcześniej więc są to tylko przypuszczenia). Jerzakowa nie chce się tym zajmować i skierowała mnie do specjalisty, za miesiąc mam usg połówkowe to będę już wiedziała jaka płeć :)
Może warto dziewczyny sprawdzić toksoplazmozę przed staraniami.

Gosia - ostatnio (w lipcu) białko całkowite miałam 72 a poziom albumin 55,9 ale to już było po podaniu dożylnym albumin w szpitalu bo wcześniej miałam jakoś 48
Madzik - super wieści, bardzo, bardzo się cieszę

10237_swiety-mikolaj.jpg
Dziewczynki z okazji MIKOŁAJEK najlepsze życzenia dla Was wszystkich :-)Buziaczki :* Oby ta pogoda się unormowała i żeby ten Mikołaj nie zabłądził w wyniku tej śnieżycy :-D

reklama
Do góry