K
kaira24
Gość
DZiewczyny przepraszam ze Was uraziłam słowami Tylko 2 nie chciałam tego tak nazwać.Nie mam zamiaru się z nikim licytować kto ile i jak czy wogóle bo przeszlam wszystkie okresy walki o dziecko od bezpłodności, poronień, po przez urodzenie.I nie jestem cyborgiem który nie ma żadnych uczuć.Pierwszą ciąże miałam bliżniaczą, każde kolejne pojedyńcze.Po 3 ciąży tak jak miromirka dostałam paniki która towarzyszy mi do dziś.Dotego stopnia że miałam obsesje an punkcie kobiet w ciązy nie mogłąm na nie patrzeć.Przepraszam jeszcze raz jak kogoś uraziłam.Jestem osobą bardzo bezpośrednią, i wiem że jeśli mnie ktoś nie zna może mieć wielkie obiekcje do tego co mówię czy piszę ale naprawdę nikomu nie chce wyrządzić krzywdy.I mam nadzieję ze Karola mnie zrozumiała najbardziej o co mi chodziło.A jeśli uważacie że przesadzilam to bezproblemu mogę już nic nie pisać.
Cyntia dziewczyny chyba juz wszystko napisały co do badań.U mnie sam Acard nic nie dawał dopiero przy clexane sie udało.
Zula W moich poście do Karoli chodziło mi o to że kobieta mimo wszystkich niepowodzeń jest bardzo silna,bo uwież mi że miałam bardzo trudny okres w swoim życiu jeśli chodzi o zdrowie psychiczne, i niezdawałm soebie sprawy ze mogę być tak silna i wytrwałą w dążeniu do celu. Mam nadzieję ze szcześliwie zajdziesz iurodzisz. I każdej tego życze
Cyntia dziewczyny chyba juz wszystko napisały co do badań.U mnie sam Acard nic nie dawał dopiero przy clexane sie udało.
Zula W moich poście do Karoli chodziło mi o to że kobieta mimo wszystkich niepowodzeń jest bardzo silna,bo uwież mi że miałam bardzo trudny okres w swoim życiu jeśli chodzi o zdrowie psychiczne, i niezdawałm soebie sprawy ze mogę być tak silna i wytrwałą w dążeniu do celu. Mam nadzieję ze szcześliwie zajdziesz iurodzisz. I każdej tego życze
Ostatnio edytowane przez moderatora: