reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Piszę. Piszę bo mój świat zaczyna rozsypywać się na kawałki. Ojciec ma sprawę 23 października. Na dodatek robotę straci bo już jego szef nie ma zleceń. Mama sama zostanie ze swoją pensją i kredytem za moje wesele (jeszcze 2 lata będzie go spłacać). A ja siedzę bez roboty, jest ciężko. Poskładałam CV i nic. Żadnego odzewu. Stałam się bardziej nerwowa niż w tamtym miesiącu. Jeszcze dzisiaj się dowiedziałam (a raczej moja mama dowiedziała od znajomej dobrej), że moja ciotka, z którą w zasadzie nie mam kontaktu (mamy dość złe relacje) śmiała się do mojej mamy znajomej, ze bardzo dobrze, że poroniłam, że Bóg mnie ukarał :-( A może ona ma rację? Może to jakaś kara? Może rzeczywiście coś źle zrobiłam i teraz tak się dzieje w moim życiu. Nie wiem tylko co - nie mogę sobie przypomnieć. Tak mi źle, przepraszam że wam tu smęcę ale straciłam wiarę w cokolwiek. Życie w jednej chwili straciło sens.

reklama
Lora121 ja u dr. Jerzak byłam tylko dwa razy a na trzeciej wizycie już z wynikiem że jestem w ciąży, miesiąc brałam leki - acard, wit. B6, B12, wit. D, kw. foliowy 5mg, glugophage a już w ciązy dodała duphaston i zastrzyki clexane. oby ten żelazny zestaw był dla mnie pomocny, mam nadzieję że ciąża będzie się dobrze rozwijała. DZIĘKUJĘ WAM za ciepłe słowa trzymam za was mocno kciuki.

Kurcze Barbinka nie wiem jak Ci dodac otuchy i wiem że teraz takie pocieszanie
na nic sie nie zda, ale musisz sie trzymać, zamartwianiem sie nic nie wskórasz.
Zobaczysz to wszsytko sie jeszcze ułozy.
i to nie jest żadna kara !!!, tylko głupie babsko!, nienawidze po prostu takich zawistnych ludzi. jak tak mozna. !!

Kochana Barbinko też czasami jak jestem zła to pytam się męża za jakie grzechy nam się to przytrafia ale to błędne myślenie to żadna kara po prostu na nas trafiło:wściekła/y: na pewno nic nie zrobiłaś :-)przecież jak ludzie juz rodzą się chorzy to jeszcze nie zdążą zrobić nikomu krzywdy po prostu niesprawiedliwy przypadek a co do tej cioci, która tak powiedziała to brak słów jak w ogóle takie coś przeszło jej przez gardło :szok: to świadczy tylko o niej jakim jest okrutnym człowiekiem życz jej w duchu wszystkiego najlepszego a karma sama do niej wróci....

Pewna osoba zawsze mi powtarza że złe myślenie o kimś wraca do nas ze zdwojoną siłą więc pozostaje ci dobrze jej życzyć i w ogóle się nią nie przejmować:-)

Witajcie dziewczynki. Wróciłam wkońcu z urlopu i o dziwo jeszcze bardziej nie chce mi się działać w temacie starań niż przed urlopem. jakoś totalnie się rozleniwiłam i nie mam wary w powodzenie:(
Enya - dziękuję Ci, że o mnie nie zapomiałaś. Miałam teraz podchodzić do crio ale olałam temat... Zrobię chyba jednak te badania do Jerzak bo naprawdę nie wierzę, że to crio mogłoby się udać. Ty za to strasznie dużo tych szczepionek zaliczasz:( oby ta była już ostatnią.
Barbinka - serce się kraje jak się czyta co piszesz. Sama rezygnuję ze starań ale Ty nie możesz. Tak jak już napisała któraś z dziewczyn ta ciąża przyniosłaby również Twojej mamie wiele radości

Guenevre - Ty pytałaś o pregnyl - ja miałam zastrzyk z ovitreele i też strasznie źle się czułam

Madzik - zastrzyki podobno można też robić w udo...

Zula witaj ,
No nie poddawaj sie teraz, moze Jerzakowa jest na dobry tropie;-)

a powiedz robiłas juz te komórki NK ? , bo pamietam że wspominałas ze bedziesz robić w Warszawie ? . masz jakis namiar gdzie robią ?
Ja po pozytywnym MLR , chce zrobić je dla spokoju ducha.
niby po szczepionkach aktywnośc NK sie obniżyła, ale za to ilość procentowa wzrosła :-(
Poki co namierzyłam w dobrej cenie w centrum zdrowia dziecka w Miedzylesiu, za 130 zl badanie nazywa sie Panel Mini (Limfocyty T,B,NK)
, podobno Jerzakowa na to badanie, wysyła na Lindleya ?

Misiejku - mnie Jerzakowa dała tylko numer telefonu:) będę jutro chyba dzwonić i się umawiać więc dam znać gdzie to będzie:)
co do wiary to już z wiarą jeździłam do Maliny, potem do Tchórzewskiego i nikt mi nie pomógł więc czemu miałabym wierzyć w Jerzak:) na razie zrobiłam badania z insuliny i witaminy D i prolaktyny. Wit D mam niedobór a prolaktyna za duża bo 21 przy normie do 29...
Jedna sprawa to to że Jerzak kazała mi te NK zrobić w konkretne dni cyklu - między 16 a 25...

reklama
Dziewczyny zbieram powoli swój tyłek do kupy. Nie mogę się załamać. Nie teraz. Mój mąż mnie potrzebuje. Kończy mu się umowa w poniedziałek no i postanowił jej nie przedłużać tylko iść ,,na swoje". Muszę go wspierać w tym no i wzięłam się ostro za szukanie pracy. A nuż się uda.
Z ojcem na razie nie rozmawiam. Niech przemyśli swoje postępowanie. Ja nie będę całe życie go uczyć jak ma się zachowywać facet 50-letni. To on mnie powinien uczyć życia, a nie ja jego. Zobaczymy czy wyciągnie wnioski z tego wyroku. Czasami tak trzeba.
Madzik trzymam kciuki.
Misiejku dzięki :* . Niestety przesyłka nie doszła :wściekła/y: spodziewaj się zwrotu. Może dojdzie chociaż do ciebie.
gogac :*
zula witaj kochana. Trochę cię nie było. W zasadzie to żadna z nas nie powinna się poddawać. I oby tak było.

Enya, alusia, truskawka co u was? Reszta dziewczyn?
Miłej nocy.

Do góry