reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
enya- cierpliwości Kochana. Wiem, że Cię już korci:) ale jeszcze wytrzymasz. Co do koncertu to wiem, że sytuacja śmieszna nie jest ale mnie rozbawiła bo faceci są śmieszni z tą ich zazdrością:)
misiejku - wkońcu zadzwoniłam. Dr Jerzak kieruje do Szpitala Dzieciątka Jezus do Instytutu Immunologii. Te badania kosztują tam 331PLN (CD56, CD 16, Trag i aktywność NK) generalnie robią je w środy i czwartki ewentualnie piątek i właśnie na piątek staram się umówić...

Ale numer, jakim cudem mój post się pojawił tu, skoro pisałam go w cpp?

Katherinne hehe pewnie ja Cię ściągnęłam myślami:-)

No to dziewczyny - prolaktyna 15,05 - ogólnie głowy nie urywa;-)
Sięgnęłam po moje poprzednie wyniki i miałam prolaktynę na poziomach:11,00; 9,00; 13,90; 16,90 a po obciążeniu: 264,20 . Tak więc nic się nie zmieniło jak dla mnie po bromergeronie....No ale biorę nadal bo w sumie nie zaszkodzi a może pomóc...

Zula z mężem nadal nie rozmawiam, a jutro przyjeżdża bo w środę jedziemy do Łodzi hehe. Ciekawa jestem jak to zamierza rozwiązać nadal fo****ąc;-)

Ostatnia edycja:
gogac przepraszam, ze dopiero teraz odpisuję ale wczoraj wróciliśmy z urlopu i nie miałam czasu tutaj zajrzec....ja mam tylko zastrzyki clexane nie dostałam encortonu.
a po za tym niby dobrze się czuję ale mdłości poranne mam a to najgorsze ciągle che mi się wymiotować a przecież nie mam czym bo to z samego rana i to jest okropne uczucie :wściekła/y: czekam juz tylko wizyty bo jednak zdecyduję się już pójść na zwolnienie za dużo mogę ryzykowac a w pracy stres jest.
Dziewczynki nie poddawajcie się !!

Enya- no jak tam Twój fochmistrz :-) przeszło mu ?,
moj tez jest zazdrośnik, ale za bardzo lubi gadać , zeby na długo sie obrażać;-),zresztą nadal jestem tak zakochana że mnie nie korci na oboki sie rozgladać , ale wiadomo faceci lubia czasami nadimpretowywać rożne sytuacje :sorry2:.
No rzeczywiscie ta proklaktyna jakoś specjalnie nie spada po tych prochach, ale chyba nie jeste jakas bardzo podwyższona, nie pamietam, ile tam nora wychodzi ?
Barbinko no a jak tam u domu, jak Mama sie czuje ?
wyjazd nad morze wypali ?, dobrze by Ci zrobiło, morze ma wyjątkowo kojący wpływ na nerwy;-)
Zula dzieki, to daj znac jak bedziesz po badaniu, ja chyba zrobie w miedzylesiu, dużo taniej, tyle że NK robią tylko procentowo, bez aktywności,
ale mam nadzije jakiś obraz bede mieć, czy po kolejnych szczepionkach spadło to dziadostwo czy znowu sie podniosło.:wściekła/y:
Madzik dobrze że masz objawy, trzeba sie cieszyć:-) , ja teraz kazda "niedogodność" ciąży bede przyjmowac z błogim usmiechem
:-)
ps. Enya ja jutro pewnie bede miała zółtą bluze:tak:

Ostatnia edycja:
Misiejku mój mąż generalnie nie jest zazdrosny, ja w sumie też nie. Tym bardziej że jestem naprawdę mega rozrywkową osobą i uwielbiam się bawić, tańczyć i umawiać z koleżankami. A mam też kilku dobrych kolegów.Więc przy zazdrosnym mężu nie dałoby rady....Zresztą nie lubię wszelkich ograniczeń i kocham niezależność:-)
Przyjechał i jest OK - tak jak myślałam już mu przeszło;-) A to wszystko to po prostu skutek siedzenia bez rozrywek za granicą .....Biedny jest - powoli psychika mu siada.
Ja jutro wystartuję chyba w czerwono-biało-czarnym swetrze :) I dobrze że zajrzałam w notatki od MAliny bo mam też zalecenie powtórzenia IMK, tak więc popłyniemy jutro 680 zł .....:no:

Dziewczyny trzymam za Was kciuki&&&& Jak czytam o tych wszystkich badaniach itp itd to aż głowa boli. Enya za Ciebie Kochana szczególnie trzymam kciuki.
Misiajek widziałam że leczysz się u Malinowskiego. Świetny lekarz. Moja kuzynka sie u niego leczyła i ma ślicznego synka:tak:
Jeszcze raz wszystkiego dobrego:tak: dla każdej w końcu zaświeci słońce;-):tak:

No i zaczeło sie kolejne odliczanie do wyników testu.. ;-), wczoraj w Łodzi wizyta raz dwa, .. aby kolejna szczepionka była juz w ciązy..:-)
Enya przyznam szczerze że gdyby nie sweterek to chyba bym nie poznała , laska jeszcze fajniejsza niz na zdjeciach ;-)
ja jak zauważyłaś od czasu zdjecia złapałam kilka kilko i kilka zmarszczek :angry:,
całe życie taki chuderlak był ze mnie , a teraz prawdziwa pyza:sorry2:.
No myslałm że wczoraj juz nie zdązycie, potem juz szybko poszło ?
bo jakas spiąca babka była w recepcji.

Kwiatuszku dziękujemy za wsparcie, przyda sie każda pozytywna energia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Misisjku hihi ja Ciebie od razu poznałam więc nie przesadzaj kochana:) Wiedziałam tylko że już wchodzicie i poczekalam. Jak dla mnie to nic się nie zmieniło u Ciebie:) Szkoda że tak szybko uciekliście:(
No my jak zwykle ostatni, przylazła kobietka po krew i czekała na nas ale się załapałam na szczęście. A co do wizyty jestem wpisana 23 jako ostatnia na godz. 18.30 więc przyjedź wcześniej bo może wcześniej wejdziecie:) Ja na wizycie będę sama i liczę tylko na to że załapię się na kolejny cykl i mąż będzie mógł przyjechać. ...

Do góry