reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
enya- cierpliwości Kochana. Wiem, że Cię już korci:) ale jeszcze wytrzymasz. Co do koncertu to wiem, że sytuacja śmieszna nie jest ale mnie rozbawiła bo faceci są śmieszni z tą ich zazdrością:)
misiejku - wkońcu zadzwoniłam. Dr Jerzak kieruje do Szpitala Dzieciątka Jezus do Instytutu Immunologii. Te badania kosztują tam 331PLN (CD56, CD 16, Trag i aktywność NK) generalnie robią je w środy i czwartki ewentualnie piątek i właśnie na piątek staram się umówić...

Ale numer, jakim cudem mój post się pojawił tu, skoro pisałam go w cpp?

Katherinne hehe pewnie ja Cię ściągnęłam myślami:-)

No to dziewczyny - prolaktyna 15,05 - ogólnie głowy nie urywa;-)
Sięgnęłam po moje poprzednie wyniki i miałam prolaktynę na poziomach:11,00; 9,00; 13,90; 16,90 a po obciążeniu: 264,20 . Tak więc nic się nie zmieniło jak dla mnie po bromergeronie....No ale biorę nadal bo w sumie nie zaszkodzi a może pomóc...

Zula z mężem nadal nie rozmawiam, a jutro przyjeżdża bo w środę jedziemy do Łodzi hehe. Ciekawa jestem jak to zamierza rozwiązać nadal fo****ąc;-)

Ostatnia edycja:
gogac przepraszam, ze dopiero teraz odpisuję ale wczoraj wróciliśmy z urlopu i nie miałam czasu tutaj zajrzec....ja mam tylko zastrzyki clexane nie dostałam encortonu.
a po za tym niby dobrze się czuję ale mdłości poranne mam a to najgorsze ciągle che mi się wymiotować a przecież nie mam czym bo to z samego rana i to jest okropne uczucie :wściekła/y: czekam juz tylko wizyty bo jednak zdecyduję się już pójść na zwolnienie za dużo mogę ryzykowac a w pracy stres jest.
Dziewczynki nie poddawajcie się !!

Enya- no jak tam Twój fochmistrz :-) przeszło mu ?,
moj tez jest zazdrośnik, ale za bardzo lubi gadać , zeby na długo sie obrażać;-),zresztą nadal jestem tak zakochana że mnie nie korci na oboki sie rozgladać , ale wiadomo faceci lubia czasami nadimpretowywać rożne sytuacje :sorry2:.
No rzeczywiscie ta proklaktyna jakoś specjalnie nie spada po tych prochach, ale chyba nie jeste jakas bardzo podwyższona, nie pamietam, ile tam nora wychodzi ?
Barbinko no a jak tam u domu, jak Mama sie czuje ?
wyjazd nad morze wypali ?, dobrze by Ci zrobiło, morze ma wyjątkowo kojący wpływ na nerwy;-)
Zula dzieki, to daj znac jak bedziesz po badaniu, ja chyba zrobie w miedzylesiu, dużo taniej, tyle że NK robią tylko procentowo, bez aktywności,
ale mam nadzije jakiś obraz bede mieć, czy po kolejnych szczepionkach spadło to dziadostwo czy znowu sie podniosło.:wściekła/y:
Madzik dobrze że masz objawy, trzeba sie cieszyć:-) , ja teraz kazda "niedogodność" ciąży bede przyjmowac z błogim usmiechem
:-)
ps. Enya ja jutro pewnie bede miała zółtą bluze:tak:

Ostatnia edycja:
Misiejku mój mąż generalnie nie jest zazdrosny, ja w sumie też nie. Tym bardziej że jestem naprawdę mega rozrywkową osobą i uwielbiam się bawić, tańczyć i umawiać z koleżankami. A mam też kilku dobrych kolegów.Więc przy zazdrosnym mężu nie dałoby rady....Zresztą nie lubię wszelkich ograniczeń i kocham niezależność:-)
Przyjechał i jest OK - tak jak myślałam już mu przeszło;-) A to wszystko to po prostu skutek siedzenia bez rozrywek za granicą .....Biedny jest - powoli psychika mu siada.
Ja jutro wystartuję chyba w czerwono-biało-czarnym swetrze :) I dobrze że zajrzałam w notatki od MAliny bo mam też zalecenie powtórzenia IMK, tak więc popłyniemy jutro 680 zł .....:no:

Dziewczyny trzymam za Was kciuki&&&& Jak czytam o tych wszystkich badaniach itp itd to aż głowa boli. Enya za Ciebie Kochana szczególnie trzymam kciuki.
Misiajek widziałam że leczysz się u Malinowskiego. Świetny lekarz. Moja kuzynka sie u niego leczyła i ma ślicznego synka:tak:
Jeszcze raz wszystkiego dobrego:tak: dla każdej w końcu zaświeci słońce;-):tak:

No i zaczeło sie kolejne odliczanie do wyników testu.. ;-), wczoraj w Łodzi wizyta raz dwa, .. aby kolejna szczepionka była juz w ciązy..:-)
Enya przyznam szczerze że gdyby nie sweterek to chyba bym nie poznała , laska jeszcze fajniejsza niz na zdjeciach ;-)
ja jak zauważyłaś od czasu zdjecia złapałam kilka kilko i kilka zmarszczek :angry:,
całe życie taki chuderlak był ze mnie , a teraz prawdziwa pyza:sorry2:.
No myslałm że wczoraj juz nie zdązycie, potem juz szybko poszło ?
bo jakas spiąca babka była w recepcji.

Kwiatuszku dziękujemy za wsparcie, przyda sie każda pozytywna energia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Misisjku hihi ja Ciebie od razu poznałam więc nie przesadzaj kochana:) Wiedziałam tylko że już wchodzicie i poczekalam. Jak dla mnie to nic się nie zmieniło u Ciebie:) Szkoda że tak szybko uciekliście:(
No my jak zwykle ostatni, przylazła kobietka po krew i czekała na nas ale się załapałam na szczęście. A co do wizyty jestem wpisana 23 jako ostatnia na godz. 18.30 więc przyjedź wcześniej bo może wcześniej wejdziecie:) Ja na wizycie będę sama i liczę tylko na to że załapię się na kolejny cykl i mąż będzie mógł przyjechać. ...

Do góry