reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Iris ogromne dzieki, zobaczysz za tyle dobroci wszystko będzie dobrze ;*
Raptusku, uważaj kochana na siebie, dobrze, ze nic sie nie stało..
Portia, brrr ja w tej burzy jechałam dzis do Przybycienia i to sama, tak mi autem na autostradzie trzesło, ze się mało nie zsikalam ze strachu- a chcialo mi się ;)
Kinga, żeby zapisać wiadomośc to trzeba "jej kazać" się zapisać , tak dostalam ;)

No to teraz o mnie- wiecznej optymistce :-)
Mam dwa piękne, tluściutkie ciałka żółte z prawego i lewego jajnika. Lekar mówił, że widzi mnie "tylko w ciąży" super nie?!;-)
Wracam do domu a tu młody- po dwóch tygodniach grzybicy- dostał ospe :wściekła/y: a najgorsze jest to, ze ja nie chorowałam ani nie byłam szczepiona... tak, i mój optymizm dostał w pysk... "urwał nać".... teraz przez trzy tygodnie bede drżeć ze strachu:-(

reklama
Iris wspaniały mąż! Wzruszylam się czytając te słowa. Nie znam faceta, który by się tak lekarzowi postawił, a przecież wielu z nich jest przy porodzie i czasami położna czy kolejarz coś chlapnie. Jestem na 99% pewna, że mój M by nie zareagował.

Tak tak, pasy lepiej zapinac. Można kupić adapter dla ciężarnych. Ja zawsze podciągam pod brzuch i nie wyobrażam sobie, by nie zapinac. Był w zeszłym roku chyba taki wypadek, że kobieta w 8 mies wyleciała przez przednią szybę, ani Ona ani dziecko nie przeżylo.

Nafoczka a robiłaś przeciwciała? Mi wyszły bardzo wysokie, czyli przeszłam bezobjawowo. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok &&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tola... no ale NK to osobne badanie i Kir to jest to samo? hmmm to po ponownie je robic? jak juz byly robione NK.. :baffled:

KIRi i Nk to zupełnie różne badania i KIR- y są znacznie droższe. Zlecane często przez D. i tak naprawdę służą dla jego celów naukowych. Moim zdaniem szkoda kasy.

Właśnie Właśnie wróciłam z badania Nk. Mimo zmniejszenia dawki sterydy Nk nie zaszalały i utrzymują się na tym samym poziomie. Pozostałe markery też w większości w normie. Wlew na razie niepotrzebny

Nafoczka to są przeciwciała Varicella Zoster.
Iris masz wspaniałego męża.
Dwa lata temu na inspekcjach fotelików poruszyłam temat adapterów pasów dla ciężarnych, wg biomechaników z fotelik.info nie są potrzebne - prawidłowe zapięcie pasa pod brzuchem gwarantuje takie samo bezpieczeństwo. Mam fioła tym punkcie.
Miałam dziś już regularne skurcze co 8 minut i po 2h przeszło. Niech to szlag!
Alusia, jak się masz? :*
Pozdrowienia dla wszystkich :*

Ewa to mecz męża ;) niech on odpowiednio zadziała!
A ja dziś na wielkich zakupach cały dzień i co? I nic. Odkąd odstawilam magnez skurcze przestały mnie męczyć (????). Ehh jeszcze muszę się trochę pokulac. Ale jak mąż wroci z Warszawy...

reklama
Ewuś bez zmian ;) dalej nic nie czuje poza bólami spojenia łonowego... Jutro mam pierwszy raz KTG i jestem bardzo ciekawa czy tam jakies skurcze bedą sie pisały ;)
Iris ja tez jestem pod wrażeniem męża ;)
Nafoczka kciukaski :)

Do góry