aspekt
Fanka BB :)
0,21/1,88 to jest około 11% - cyfra po przecinku jest inna pewnie z powodu zaokrągleń (gdyby prawdziwe wyniki to było 0,214 i 1,876, to wyszłoby 11,4%)Hej dziewczyny, cytuje swoją wypowiedź i przywołuję wasze stare cytaty bo przypadkiem znów mi śmignął ten wątek, a przypomniałam sobie że wtedy nie uzyskałam odpowiedzi. Najpierw pytanie do @aspekt ,liczyłaś wtedy dziewczynie % NK, i z twojego wzoru w moich badaniach wychodzi 15%, a w wynikach jest niby 11,4% to jak to w końcu jest? Natomiast @Chemik97 ,masz gdzieś swoje wyniki, ciekawi mnie ile miałaś w wynikach, a ile faktycznie wychodzi z powyższego wzoru?
Zaczęłam znów się nad immunologią zastanawiać, mimo że wtedy wyniki chyba ok, ale na innym wątku znów pojawiło się że przy infekcji łatwiej się zachodzi. I faktycznie, w styczniu miałam zawalone zatoki, miałam odpuścić starania że względu na samopoczucie, ale miałam stymulację i głupio mi było odpuścić no i zaszłam... Tylko znów poronienie zatrzymane. Zaraz miną 2 lata i zataczam powoli koło, wracam znów do starych badań bo we wrześniu krzywe były cacy, a teraz mam hiperinsulinemię... No a immunologią z przełomu kwietnia i marca.
Ostatnia edycja: