reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka zapomniałaś o mnie[emoji28] Może ktoś jeszcze pamięta o Plastulince.
6 poronień wczesnych, kosmówczak z przerzutami i najwi3kszy wypadkowy cud- 2,5roczna Marysia!
Niestety straciłam dostęp do mojego starego konta na bb wiec założyłam nowe.
Serdecznie gratuluje! Idziemy zatem niedaleko siebie bo u mnie 14tc i chyba tym razem będzie chlopiec[emoji846]

Plastusia [emoji3590] a ja myślałam, że u mnie wpadkowy dwunasty cud (i to podwójny), a zapomniałam o Tobie [emoji3059]

reklama
Nafoczka zapomniałaś o mnie😅 Może ktoś jeszcze pamięta o Plastulince.
6 poronień wczesnych, kosmówczak z przerzutami i najwi3kszy wypadkowy cud- 2,5roczna Marysia!
Serdecznie gratuluje! Idziemy zatem niedaleko siebie bo u mnie 14tc i chyba tym razem będzie chlopiec🙂

Gratuluje 💖 synek tym razem 🥰 Oczywiscie, że pamiętam. Twoja historia jest niewątpliwie wyjatkowa

Witam się ze wszystkimi:)
Jestem tu nowa. Poroniłam 1,5 miesiąca temu pierwsze dziecko (w 11 tyg - serduszko przestalo bić ok 9 tyg) o które starałam się 2 lata. Robię troche badań po poronieniu i chciałabym zapytać Was kiedy najlepiej wykonać badanie immunofenotypu. Czy owu+10dni (16+10 = 26dc) będzie za póżno czy można robić? Gdzieś czytałam, że najlepiej owu +4-8dpo. Wiem, że badanie ma być w II fazie cyklu ale czy konkretne dni mają znaczenie? I czy badanie trzeba wykonywać na czczo?

Nafoczka zapomniałaś o mnie[emoji28] Może ktoś jeszcze pamięta o Plastulince.
Serdecznie gratuluje! Idziemy zatem niedaleko siebie bo u mnie 14tc i chyba tym razem będzie chlopiec[emoji846]

Wspaniałe wieści, powodzenia!

Nafoczka zapomniałaś o mnie😅 Może ktoś jeszcze pamięta o Plastulince.
Serdecznie gratuluje! Idziemy zatem niedaleko siebie bo u mnie 14tc i chyba tym razem będzie chlopiec🙂
Wyobraz sobie że o tobie plastulinka szczególnie pamiętam ♡ mam przyjaciółkę w pracy z bodajze zasniadem i po chemii. Nie pytam o szczegóły chyba że chce powiedzieć... nie wiedziałam że zagladasz a juz na pewno nie z innym nikiem :) serdeczne gratulacje i gon mnie goń ♡♡♡

reklama
Witam się ze wszystkimi:)
Jestem tu nowa. Poroniłam 1,5 miesiąca temu pierwsze dziecko (w 11 tyg - serduszko przestalo bić ok 9 tyg) o które starałam się 2 lata. Robię troche badań po poronieniu i chciałabym zapytać Was kiedy najlepiej wykonać badanie immunofenotypu. Czy owu+10dni (16+10 = 26dc) będzie za póżno czy można robić? Gdzieś czytałam, że najlepiej owu +4-8dpo. Wiem, że badanie ma być w II fazie cyklu ale czy konkretne dni mają znaczenie? I czy badanie trzeba wykonywać na czczo?
najlepiej tak jak zaleci Ci lekarz (są tacy którym to obojętne - Przybycień, Malina) i tacy, którzy uważają, że to ma znaczenie. Ja to bym w ogóle nie ryzykowała i zrobiła to badanie w APC w Łodzi.

Do góry