reklama
Cześć dziewczyny. Mam dzisiaj gorszy dzień i muszę się wygadać. Podłamałam się. Byłam pewna że ten cykl będzie tym szczęśliwym. Jestem po 3 szczepieniach. Owulacja potwierdzona. Od niej brałam heparynę. Cały czas na acard. Tarczyca pilnowana. Cukry pilnowane. Odebrałam wczoraj bete. I nic. Nie udało się już nic nie rozumiem. Nie mam siły. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić ;(
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Przykro mi że się nie udało. Przytulam mocno.
A dobrze kojarzę że byłaś w styczniu przeziębiona? Może to zaważyło? Nigdy nie wiadomo. Pozwól sobie czuć to co czujesz. Później przyjdzie akceptacja i być może nowe moce do walki o marzenia [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Trzymam mocno kciuki za kolejny cykl [emoji173]
A dobrze kojarzę że byłaś w styczniu przeziębiona? Może to zaważyło? Nigdy nie wiadomo. Pozwól sobie czuć to co czujesz. Później przyjdzie akceptacja i być może nowe moce do walki o marzenia [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Cześć dziewczyny. Mam dzisiaj gorszy dzień i muszę się wygadać. Podłamałam się. Byłam pewna że ten cykl będzie tym szczęśliwym. Jestem po 3 szczepieniach. Owulacja potwierdzona. Od niej brałam heparynę. Cały czas na acard. Tarczyca pilnowana. Cukry pilnowane. Odebrałam wczoraj bete. I nic. Nie udało się już nic nie rozumiem. Nie mam siły. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić ;(
Czesc dziewczyny
PDzisiaj odebrałam wyniki, a lekarza mam dopiero w przyszłym tyg.
Genotyp kir: AA
Kir niewykryte: 2DL2, 2DL5(1gr), 2DL5(2gr), 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
czy jest bardzo źle? Ktoś tez tak miał, i coś mu pomogło? Strasznie się stresuje
Kir niewykryte: 2DL2, 2DL5(1gr), 2DL5(2gr), 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
czy jest bardzo źle? Ktoś tez tak miał, i coś mu pomogło? Strasznie się stresuje
Ostatnia edycja:
Tak. Byłam przeziębiona. To prawda. Może i tak. Ale w sumie nawet liczyłam że może dzięki temu nie będzie organizm odrzucał zarodka. No nie wiem. Ale serio było idealnie. Już nie wiadomo co robic kurcze.Przykro mi że się nie udało. Przytulam mocno.
monikao777
Dziewczyny czy któraś jest po szczepieniach i juz urodziła? Bardzo proszę priv
ja mam brak wszystkich ds-ów, czyli implantacyjnych, hla c męża nawet nie było sprawdzane. Dostałam na to accofil, wraz z wagonem leków na inne problemy pomogło, także bądź dobrej myśliCzesc dziewczyny
Dzięki ci bardzo. Trochę nadzieji mi dałaś. To już trzeci rok myślenia nad tym c jest przyczyna. Trzy poronienia. Dzisiaj przyszły mi waśnie ostatnie badania jakie zostały kir, i jak to zobaczyłam to się przestraszyłam czy jest szansa z lekamija mam brak wszystkich ds-ów, czyli implantacyjnych, hla c męża nawet nie było sprawdzane. Dostałam na to accofil, wraz z wagonem leków na inne problemy pomogło, także bądź dobrej myśli
Imagi_nacja
Cześć i czołem.
Jestem po paru poronieniach. Prawdopodobnie wiadomo już co i jak. Jednak zastanawiam się jak to jest(i będzie) z cenami zastrzyków.
Chodzi mi o clexan czy accofil.
Chodzę prywatnie do lekarza, bo jakbym miała czekać na NFZ po poronieniach to bym się nie doczekała w moim mieście. Jednak obiawiam się co do cen tych leków. Jedne 100zł, drugie też, albo i drożej, A podliczając to co miesiąc, to wychodzi ze 4000zł. A nie każdego stać na takie leczenie.
Da się chodząć prywatnie mieć leki refundowane? ze zniżkami w aptece? Jak to załawić
Jestem po paru poronieniach. Prawdopodobnie wiadomo już co i jak. Jednak zastanawiam się jak to jest(i będzie) z cenami zastrzyków.
Chodzi mi o clexan czy accofil.
Chodzę prywatnie do lekarza, bo jakbym miała czekać na NFZ po poronieniach to bym się nie doczekała w moim mieście. Jednak obiawiam się co do cen tych leków. Jedne 100zł, drugie też, albo i drożej, A podliczając to co miesiąc, to wychodzi ze 4000zł. A nie każdego stać na takie leczenie.
Da się chodząć prywatnie mieć leki refundowane? ze zniżkami w aptece? Jak to załawić
reklama
Jest. Mam kir aa mąż sprawdzony i 2 zywych dzieci. Kir są nie jest wyrokiemDzięki ci bardzo. Trochę nadzieji mi dałaś. To już trzeci rok myślenia nad tym c jest przyczyna. Trzy poronienia. Dzisiaj przyszły mi waśnie ostatnie badania jakie zostały kir, i jak to zobaczyłam to się przestraszyłam czy jest szansa z lekami
Ostatnia edycja:
Podziel się: