Justi92
Fanka BB :)
W sprawie wypadania włosów to czytałam że jest to skutek uboczny accofilu możliwe więc że jest to jakaś zależnośćO ciekawe. Jakiś dziwny ten zbieg okoliczności.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sprawie wypadania włosów to czytałam że jest to skutek uboczny accofilu możliwe więc że jest to jakaś zależnośćO ciekawe. Jakiś dziwny ten zbieg okoliczności.
Mnie z kolei zawsze garściami wypadały po Encortonie i po narkozach [emoji6]W sprawie wypadania włosów to czytałam że jest to skutek uboczny accofilu możliwe więc że jest to jakaś zależność [emoji848]
Intralipid podaje się w okolicach owulacji, potem w okolicach testowania i potem już zależy od lekarza jak zleci.Dziewczyny czy intralipid podaje się w określonej fazie cyklu podczas starań ? Immunolog mi nic nie powiedział o tym a ktoś mi wspomniał że tydzień po owulacji się powinno. @Charlotte21 jak było u Ciebie?
Tak jak @burczuś napisała wydaje mi się to prawdopodobne. Niestety nie mam jak sprawdzić. Bo jedyna wada moich lekarzy bylo to ze nie dawali mi wydrukow. I zwyczajnie nie pamietam moze ewentualnie po paragonach moge dojść i sprawdzę czy wtedy na aplikacji mialam blisko owulacje zobaczę co soe da zrobić.Dziewczyny czy intralipid podaje się w określonej fazie cyklu podczas starań ? Immunolog mi nic nie powiedział o tym a ktoś mi wspomniał że tydzień po owulacji się powinno. @Charlotte21 jak było u Ciebie?
ja brałam intralipid od owulacji, wcześniej nie brałam. Natomiast już od testu bardzo dużo. Łącznie chyba 16 dawek do 16 tc. Przy czym od samego testu co 4 dni do serduszka. Potem co 7 dni jakoś do 11 tc, potem co 10 dni i na samym końcu miakam odstęp 2 tyg pomiędzy ostatnimi wlewami. To była moja 6 ciąża. Z obciążeń: wiek: 41 lat, amh 0,76, NK 28,7%, rozjechane cytokiny, tnf ponad 10 tys. Oczywiście pai i czynnik VR2 - wg większości lekarzy to zakrzepica. Brałam heparynę 0,6, intralipid, aspirin cardio, metyle. Córeczka dzis kończy 14 miesięcy
Znam historie. pamiętam jak się balam ze nie mialam tyle wlewów.@Charlotte21 @Agnieszka_1988 Wklejam stary post marshia o intra