reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mimo urlopu doktora teraz, trafiłaś na dobry czas leczenia u niego. Za „moich czasow” siedziałam w kolejce po 6-8 h... nawet zabieg hsg który mi robił w swoim gabinecie miałam o 23:30, zabieg trwał 30 minut, po mnie nadal na poczekalni było 5 pacjentek do monitoringu :) no i to był niestety standard na monitoringu nawet i po 40 pacjentek w kolejce...
Ooo to też wesoło [emoji23]

reklama
Leczymy się u niego juz od ponad roku, jesteśmy w trakcie szczepien i przed histeroskopia i inv. Ale zaskoczyło teraz nagle, nie nastawiam się już po 4 ciążach biochemicznych ale zawsze warto walczyć może tym razem się uda donosić, z accofilem wstrzymam się do jutra popołudniu boję się przegiąć z nim bo jest to dosyć mocny lek z sporymi skutkami ubocznym i. Ale w sprawie leczenia u docenta, nie narzekam i trzymam się go bo sam Huras powiedział mi żebym się go słuchała i trzymała to za jakiś czas z dzidzia wrócę do niego. Wierzę w to

Leczymy się u niego juz od ponad roku, jesteśmy w trakcie szczepien i przed histeroskopia i inv. Ale zaskoczyło teraz nagle, nie nastawiam się już po 4 ciążach biochemicznych ale zawsze warto walczyć może tym razem się uda donosić, z accofilem wstrzymam się do jutra popołudniu boję się przegiąć z nim bo jest to dosyć mocny lek z sporymi skutkami ubocznym i. Ale w sprawie leczenia u docenta, nie narzekam i trzymam się go bo sam Huras powiedział mi żebym się go słuchała i trzymała to za jakiś czas z dzidzia wrócę do niego. Wierzę w to
Dobrze rozumiem, że leczysz się u Przybycienia i Paśnika?

Zastanawiam się czy przyjąć dziś druga dawkę accofilu czy poczekać do wyniku kontrolnego bety jutro, mam brać co 2 dni 1/2 ampulki ale nie wiem czy jest sens
Zastanawiam się czy przyjąć dziś druga dawkę accofilu czy poczekać do wyniku kontrolnego bety jutro, mam brać co 2 dni 1/2 ampulki ale nie wiem czy jest sens
Bierz tak jak dr mówił, bo accofil to naprawdę cudowny lek. I Zadzwon do macierzyństwa, powiedz jaka sytuacja, a Panie na pewno coś wymysł, może inny lekarz wypisze receptę. Jak coś się dzieje one są naprawdę pomocne. Trzymam kciuki.

reklama
Do góry