reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mimo urlopu doktora teraz, trafiłaś na dobry czas leczenia u niego. Za „moich czasow” siedziałam w kolejce po 6-8 h... nawet zabieg hsg który mi robił w swoim gabinecie miałam o 23:30, zabieg trwał 30 minut, po mnie nadal na poczekalni było 5 pacjentek do monitoringu :) no i to był niestety standard na monitoringu nawet i po 40 pacjentek w kolejce...
Ooo to też wesoło [emoji23]

reklama
Leczymy się u niego juz od ponad roku, jesteśmy w trakcie szczepien i przed histeroskopia i inv. Ale zaskoczyło teraz nagle, nie nastawiam się już po 4 ciążach biochemicznych ale zawsze warto walczyć może tym razem się uda donosić, z accofilem wstrzymam się do jutra popołudniu boję się przegiąć z nim bo jest to dosyć mocny lek z sporymi skutkami ubocznym i. Ale w sprawie leczenia u docenta, nie narzekam i trzymam się go bo sam Huras powiedział mi żebym się go słuchała i trzymała to za jakiś czas z dzidzia wrócę do niego. Wierzę w to

Leczymy się u niego juz od ponad roku, jesteśmy w trakcie szczepien i przed histeroskopia i inv. Ale zaskoczyło teraz nagle, nie nastawiam się już po 4 ciążach biochemicznych ale zawsze warto walczyć może tym razem się uda donosić, z accofilem wstrzymam się do jutra popołudniu boję się przegiąć z nim bo jest to dosyć mocny lek z sporymi skutkami ubocznym i. Ale w sprawie leczenia u docenta, nie narzekam i trzymam się go bo sam Huras powiedział mi żebym się go słuchała i trzymała to za jakiś czas z dzidzia wrócę do niego. Wierzę w to
Dobrze rozumiem, że leczysz się u Przybycienia i Paśnika?

Zastanawiam się czy przyjąć dziś druga dawkę accofilu czy poczekać do wyniku kontrolnego bety jutro, mam brać co 2 dni 1/2 ampulki ale nie wiem czy jest sens
Zastanawiam się czy przyjąć dziś druga dawkę accofilu czy poczekać do wyniku kontrolnego bety jutro, mam brać co 2 dni 1/2 ampulki ale nie wiem czy jest sens
Bierz tak jak dr mówił, bo accofil to naprawdę cudowny lek. I Zadzwon do macierzyństwa, powiedz jaka sytuacja, a Panie na pewno coś wymysł, może inny lekarz wypisze receptę. Jak coś się dzieje one są naprawdę pomocne. Trzymam kciuki.

reklama
Do góry