Dałaś mi nadzieję, że może jednak nie wszystko stracone:-) P/c. p. kardiolipinie miałam robione i wyszły w normie , jedynie co homocysteina wyszła delikatnie za normę. Ana 1, Ana 3 wszly dobrze. Ostatnią ciążę prowadziłam na clexane, acardzie , Encortonie, metylowane witaminy mimo to nie udało się oszukac mojego organizmu i poroniłam.
reklama
Jaka miałaś dawkę encorton?Dałaś mi nadzieję, że może jednak nie wszystko stracone:-) P/c. p. kardiolipinie miałam robione i wyszły w normie , jedynie co homocysteina wyszła delikatnie za normę. Ana 1, Ana 3 wszly dobrze. Ostatnią ciążę prowadziłam na clexane, acardzie , Encortonie, metylowane witaminy mimo to nie udało się oszukac mojego organizmu i poroniłam.
czarna_mala
Fanka BB :)
Hej Laseczki [emoji6]
Dawno mnie tu nie było [emoji16] trafiłam na fajny artykuł o inozytolu i stwiedziłam, że może się tu przyda dziewczynom z PCOS i IO [emoji4]
Buziaki [emoji8]
Dawno mnie tu nie było [emoji16] trafiłam na fajny artykuł o inozytolu i stwiedziłam, że może się tu przyda dziewczynom z PCOS i IO [emoji4]
Jaki inozytol wybrać w PCOS? Porównanie suplementów
Masz PCOS? Zastanawiasz sie jaki inozytol wybrać? To porównanie pomoże porównać suplementy i wybrać Ci najlepszy myo-inozytol!
holistyczniezdrowi.pl
Buziaki [emoji8]
Żana10
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny mam pytanie do osób które leczyły się u prof Malinowskiego i którym udało się zajść w szczęśliwa ciąże do którego tygodnia ciąży brałyście sterydy ? Mój czas ze sterydami zaczyna się kończyć i oczywiście ogarnia mnie przez to strach..
roki_1991
Fanka BB :)
Nie liczyłam się co prawda u Maliny, ale steryd brałam do 18tc, od 16tc schodząc z dawkiCześć dziewczyny mam pytanie do osób które leczyły się u prof Malinowskiego i którym udało się zajść w szczęśliwa ciąże do którego tygodnia ciąży brałyście sterydy ? Mój czas ze sterydami zaczyna się kończyć i oczywiście ogarnia mnie przez to strach..
reklama
Zna ktoś namiary do imunnologa dr. Sachy w Krk ?
Tel: 12 420 50 45
Al. 29 Listopada 178A, na parterze.
Podziel się: