reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej kochana! Super ze już ruszyliście z tematem! :) zobaczysz ze zleci moment i bedzie zielone światło! :) histero robisz w Łodzi? Ja tam byłam na histero i oddział profesora to bajka, jak prywatna klinika, fajny personel, wszystko po remoncie itp.
To prawda, czas leci jak szalony! A teraz to już wgl zleci. Jak wszystko pójdzie dobrze to 19.03 mam się zjawić w szpitalu, dokładnie l w Łodzi u Prof. Jest to mały problem, bo dodatkowy wyjazd ale mam nadzieję, że w pracy jakoś się ułoży i będę mogła spokojnie pojechać. Druga sprawa muszę koniecznie zadzwonić i jeszcze podpytać się czy wynik będzie do tego 30.03, a nawet wcześniej bo 30.03 to poniedziałek i wtedy mamy mieć szczepienia.

reklama
To prawda, czas leci jak szalony! A teraz to już wgl zleci. Jak wszystko pójdzie dobrze to 19.03 mam się zjawić w szpitalu, dokładnie l w Łodzi u Prof. Jest to mały problem, bo dodatkowy wyjazd ale mam nadzieję, że w pracy jakoś się ułoży i będę mogła spokojnie pojechać. Druga sprawa muszę koniecznie zadzwonić i jeszcze podpytać się czy wynik będzie do tego 30.03, a nawet wcześniej bo 30.03 to poniedziałek i wtedy mamy mieć szczepienia.
Ooo no to u Was ekspresem to idzie :D super! Powinny być te wyniki bo chyba po 3 tyg jakoś te wyniki są :) u Was fajnie ze od razu szczepienia bo my mieliśmy przed szczepieniami jeszcze jedną konsultację wiec czasowo wyszło dluzej :)

Ooo no to u Was ekspresem to idzie :D super! Powinny być te wyniki bo chyba po 3 tyg jakoś te wyniki są :) u Was fajnie ze od razu szczepienia bo my mieliśmy przed szczepieniami jeszcze jedną konsultację wiec czasowo wyszło dluzej :)
A wiesz jak z wynikiem po badaniu histero? Bo mam 20.03 zabieg, a 30.03 już wizytę u Prof 🙈
Zadzwoniłam tam do szpitala i jakiś nie miły facet odebrał i powiedział, że dowiem się w szpitalu kiedy będą wyniki.. Jak ja muszę wiedzieć żeby w pracy załatwić wolne eh 😑

Ja jestem z Katowic.
Dr Horak bardzo polecany, wiem ze wielu dziewvzynom pomógł. Do mnie jednak nie "przemowil ". Jak do niego trafiłam to nie bylam ciezkim przypadkiem. Bo tylko staralam się 2 lata o ciaze. Wiec mysle że to dlatego. Jakbyn trafila po dwoch poronieniach to mysle że nasza wspolpraca byłaby inna ;)

Dr Janosz - dla mnie wybawieniem byla. Psychologiem i ginekologiem jednym. Dala mi ogromne wsparcie za co jestem wdzieczna. Juz przyjmuje w Angeliusie w wybrane dni i w swojej nowej przychodni zalozonej z mezem w Rudzie Slaskiej. MED-SILESIA. Chodzilam do niej do czasu jak miala rodzic. Urodzila syna i po miesiavu już przyjmuje. W tym czasie przeoisana zostalam do jej męża ;) dr Bodzka. I tam zostało.
Mnie uratowała dr Janosz. Moze czasem za duzo ja chwalę, ale moim zdaniem to dobra lekarka, ktora troszczy sie o pacjenta. Rozmawia z nim, tłumaczy, współczuję i uklada plan pracy. Jest otwarta na propozycje. ;) ale jak kazdy lekarz zna innych lekarzy i wszystko tez jest napredzane kasa. ;) przyjmowalam wlewy ktore można bylo brać w domu a mnie namawoala abym robila w klinice. Wtedy czułam się bezpieczniej pod okiem poelegniarek ale jakby powiedziala że można w domu to pewnie bym tak zrobiła.

Dr Bodzek- przyjmuje w Rudzie Slaksiej w swoim gabinecie i w Angeliusie w Katowicach. Fajny czlowiek. Widac że ostatnio zapracowany. Dobrze wykonuje badaniam. Nie jest tak opiekunczy jak de Janosz, ale to mężczyzna. Inaczej podchodzi do pewnych rzeczy. ;) maja tam świetny sprzet.
@Charlotte21 masz może numer do tej kliniki? Bo mam tam wizytę w środę i chciałam potwierdzic, a numer zapodziałam:/
@Oczekujaca123 dziekuję,że pytasz. zaglądam tu,ale mój zapał do porad zmalał:) No robimy ostatnie podejście do dziecka. Uda się to super. jak nie-to też super:) Mamy córke i tym sie ratuję;)

@Charlotte21 masz może numer do tej kliniki? Bo mam tam wizytę w środę i chciałam potwierdzic, a numer zapodziałam:/
@Oczekujaca123 dziekuję,że pytasz. zaglądam tu,ale mój zapał do porad zmalał:) No robimy ostatnie podejście do dziecka. Uda się to super. jak nie-to też super:) Mamy córke i tym sie ratuję;)
A chodzi o med silesia ? ;) jezeli tak to dziewczyny dzien wczesniej piszą SMS o potwierdzenie wizyty. Ale telefon do rejestracji to 513 344 399

Załączniki

• 20200302_122627.jpg
    20200302_122627.jpg
    3,9 MB · Wyświetleń: 79
W takim razie trzymam kciuki. :)
Lekarza masz dobrego, więc mam nadzieję, że się uda.
Takie podejście na pewno też pomoże, bo jednak jakoś im mniej się spinamy tym bardziej nam wychodzi. Przynajmniej u mnie ;)

reklama
Do góry