magda_lena85
Fanka BB :)
Dziewczyny pomóżcie - jak to jest z Ana dodatnim i encortonem? Zawsze się zaleca czy w jakiś określonych przypadkach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@marshia, dzięki.
Jestem z okolic Katowic, mam lekarza, podobno dobry, po pierwszej starcie od razu na heparynę wskoczyć kazał. Poczekam prawie cierpliwie, bo i tak mój stan psychiczny wymaga dogłębnej regeneracji . Mam nerwicę lękową w pakiecie z problemami z utrzymaniem ciąży.
Szczerze gratuluję córeczki! Bardzo miło się czyta, jak po takich trudach udaje się spełnić marzenie!
Jesteście mega silnymi kobietami!
U kogo się leczysz?
Co do stanu psychicznego, mogę polecić naprawdę dobra psycholog z Katowic. Cudowna kobieta. Była że mną po stracie i w kolejnej ciąży, A łatwo nie było...
Jeżeli chodzi o wlewy to miałam co 3 tygodnie w ciąży (W okresie staran raz na cykl po owulacji)@Charlotte21, @Wikunia7, a jeszcze zapytam o kwestie finansowe, dużo Was to kosztowało, bo nie wiem na jaką kwotę się przygotować? Za tydzień mam wizytę u mojego lekarza i zapytam co on myśli o wlewach i sterydzie i potem podejmę decyzję, dziękuję Wam za pomoc!
@Oczekujaca123, chodzę do psycholog, fajna babeczka, ale czasem wychodziłam lekko... sama nie wiem, jak to nazwać "zmieszana", miałam problem z lękiem na początku ciąży i z tym, że ten lęk zaszkodzi dziecku, nie mogłam spać i bolał mnie brzuch. Chyba chciałam usłyszeć, że lęk i stres jest normalny po przejściach i nie zaszkodzi dziecku. Dopiero jak zaczęłam sama czytać, o badaniach na temat stresu to się trochę uspokoiłam. Co to za psycholog, którego polecasz?