reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Takie pytanie jak na usg jest pęcherzyk to za ile lekarz kazał Wam przyjść na następne usg? Bo mi mówiła że dopiero za 3tyg przyjsc

reklama
Ja brałam encorton i wody mi odeszły w 39+0tyg . Wcześniej podejrzewałam że się sączą na kilka dni przed porodem. Ale myślę że kobiety które nie brały sterydu mogły mieć podobnie. [emoji6]

Takie pytanie jak na usg jest pęcherzyk to za ile lekarz kazał Wam przyjść na następne usg? Bo mi mówiła że dopiero za 3tyg przyjsc
Wikunia zależy ktory masz tydzień? U mnie pecherzyk był zawsze w 4 tygodniu a serduszko 5+6 i 6+2 w 4 ciążach także dość szybko ale zdarza sie, że serduszko jest np 7+2 i panika bo idziesz np na usg 6+. Ja radzę tak jesli 3 tygodnie dla Ciebie to mega dlugo i sie stresujesz to idź tydzień wcześniej

@plastulinka piękne zdjecie nie zdążyłam pogratulować. Ale 39 tydzień czy nawet 38+ to raczej należy sie spodziewać , że coś moze sie wydarzyć. Mam pytanie Ty badalaś łożysko? Prawda ? A ja czasem dumam czy wszystko z nim dobrze tzn że wyniki wyszły dobre

@Porzeczka1234 właśnie o tym samym mi Pani doktor mówiła że lepiej później i zobaczyć pełny obraz tylko ta niepewność czy jest ta ciąża czy nie skoro są te plamienia. Na usg wyszło że mam 4t+ 4dni

@burczuś no kusi kusi.... bo zawsze łatwiej się wygadać :) a zresztą co mi tam.... jesteśmy w 13tc po prenatalnych, maluch wyglada na zdrowego.... jutro robie nifty pro :) mam nadzieje ze juz bedzie dobrze chociaż nadal boje sie jak cholera...

@Wikunia7 teraz to nie ma sensu iść na usg bo moze nic nie wniesc, póki co mozesz bete sprawdzić jeśli sie martwisz :)

reklama
z tego co wiem to wizyty w ciąży z reguły są ustawiane co 3 tygodnie. Jeżeli będziesz miała faktycznie jakieś niepokojące objawy to kontaktuj się z lekarzem. I wtedy na pewno jak będzie potrzeba to karze się pojawić. Nie ma co się umawiać na siłę w innych terminach niż lekarz powiedział.

Do góry