reklama
plastulinka
Fanka BB :)
Ja brałam encorton i wody mi odeszły w 39+0tyg . Wcześniej podejrzewałam że się sączą na kilka dni przed porodem. Ale myślę że kobiety które nie brały sterydu mogły mieć podobnie. [emoji6]
Porzeczka1234
Wikunia zależy ktory masz tydzień? U mnie pecherzyk był zawsze w 4 tygodniu a serduszko 5+6 i 6+2 w 4 ciążach także dość szybko ale zdarza sie, że serduszko jest np 7+2 i panika bo idziesz np na usg 6+. Ja radzę tak jesli 3 tygodnie dla Ciebie to mega dlugo i sie stresujesz to idź tydzień wcześniejTakie pytanie jak na usg jest pęcherzyk to za ile lekarz kazał Wam przyjść na następne usg? Bo mi mówiła że dopiero za 3tyg przyjsc
@plastulinka piękne zdjecie nie zdążyłam pogratulować. Ale 39 tydzień czy nawet 38+ to raczej należy sie spodziewać , że coś moze sie wydarzyć. Mam pytanie Ty badalaś łożysko? Prawda ? A ja czasem dumam czy wszystko z nim dobrze tzn że wyniki wyszły dobre
@Porzeczka1234 właśnie o tym samym mi Pani doktor mówiła że lepiej później i zobaczyć pełny obraz tylko ta niepewność czy jest ta ciąża czy nie skoro są te plamienia. Na usg wyszło że mam 4t+ 4dni
Porzeczka1234
A kiedy było usg przypomnisz mi?@Porzeczka1234 właśnie o tym samym mi Pani doktor mówiła że lepiej później i zobaczyć pełny obraz tylko ta niepewność czy jest ta ciąża czy nie skoro są te plamienia. Na usg wyszło że mam 4t+ 4dni
@Porzeczka1234 12listopada.Zobaczymy jak się będę czuć jak coś pójdę tydzień wcześniej. Nie chcę też nikomu za bardzo mówić i chyba poczekam jak już będzie pewne
dagmarie25
@burczuś no kusi kusi.... bo zawsze łatwiej się wygadać a zresztą co mi tam.... jesteśmy w 13tc po prenatalnych, maluch wyglada na zdrowego.... jutro robie nifty pro mam nadzieje ze juz bedzie dobrze chociaż nadal boje sie jak cholera...
@Wikunia7 teraz to nie ma sensu iść na usg bo moze nic nie wniesc, póki co mozesz bete sprawdzić jeśli sie martwisz
@Wikunia7 teraz to nie ma sensu iść na usg bo moze nic nie wniesc, póki co mozesz bete sprawdzić jeśli sie martwisz
burczuś
@dagmarie25 no to cudowne wieści Trzymam kciuki jeszcze bardziej Bardzo się cieszę,że badania wporzo A co do nerwów...nic nie poradzisz ...do samego rozwiązania będą
@dagmarie25 gratulacje i oby tak dalej 3mam kciuki!
reklama
z tego co wiem to wizyty w ciąży z reguły są ustawiane co 3 tygodnie. Jeżeli będziesz miała faktycznie jakieś niepokojące objawy to kontaktuj się z lekarzem. I wtedy na pewno jak będzie potrzeba to karze się pojawić. Nie ma co się umawiać na siłę w innych terminach niż lekarz powiedział.Takie pytanie jak na usg jest pęcherzyk to za ile lekarz kazał Wam przyjść na następne usg? Bo mi mówiła że dopiero za 3tyg przyjsc
Podziel się: