reklama
wyniki mam wszystkie ok. Byłam u dr. Janosz i zleciła przy kolejnym podejściu mimo wszystko Intralipid.Apsik co ile masz miec podawany wlew z taka dawka?
Profilaktycznie czy wyniki ci jakies kiepskie wyszly ?
Narazie mam podawać Intralipid w 4 dni brania leków. Potem w dniu transferu A kolejny przy pozytywnej becie. Potem co 3 tygodnie
Intralipid już leci . Dawka 200 ml Intralipidu
Ta moja udana ciąża była na progesteronie i heparynie. Teraz oprócz tego miałam jeszcze steryd i acard, ale niestety się nie udało. Następne podejście będzie pewnie z tymi samymi lekami i liczę na to, że dzieciątko będzie silne i da radę w tym moim organizmie.. Wam wszystkim gratuluję dzielnej walki, podziwiam każda z Was i mam nadzieję, że dla nas wszystkich najbliższy rok będzie wyjątkowo szczęśliwy
a ty masz 10% czy 20% intralipid ?wyniki mam wszystkie ok. Byłam u dr. Janosz i zleciła przy kolejnym podejściu mimo wszystko Intralipid.
Narazie mam podawać Intralipid w 4 dni brania leków. Potem w dniu transferu A kolejny przy pozytywnej becie. Potem co 3 tygodnie
Intralipid już leci . Dawka 200 ml Intralipidu Zobacz załącznik 1044903
Luna 33344
Fanka BB :)
Staraj sie duzo odpoczywac i musisz byc dobrej mysli.Ja caly czas plamie raz mocniej raz słabiej niby to normalne na tym etapie i może występować tak mi moja doktor mówiła ale się martwię bo zawsze cos:/wiara teraz ze maleństwo sobie poradzi
Luna 33344
Fanka BB :)
Jade na pierwsza wizyte do dr Sachy.Mam nadzieje ze wreszcie wsxystko sie potoczy jakos..
Sowka powodzenia zyczeTa moja udana ciąża była na progesteronie i heparynie. Teraz oprócz tego miałam jeszcze steryd i acard, ale niestety się nie udało. Następne podejście będzie pewnie z tymi samymi lekami i liczę na to, że dzieciątko będzie silne i da radę w tym moim organizmie.. Wam wszystkim gratuluję dzielnej walki, podziwiam każda z Was i mam nadzieję, że dla nas wszystkich najbliższy rok będzie wyjątkowo szczęśliwy
Nk i kiry bym zbadala bo na nk mozna dostac jeszcze intralipid a na kiry accofil wiec dodatkowe leki.
20 %a ty masz 10% czy 20% intralipid ?
reklama
I wlew zakończenie po 4hwyniki mam wszystkie ok. Byłam u dr. Janosz i zleciła przy kolejnym podejściu mimo wszystko Intralipid.
Intralipid już leci . Dawka 200 ml Intralipidu Zobacz załącznik 1044903
Podziel się: