reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@sówka91 trzymam za Ciebie w takim razie kciuki! Dużo przeszłaś...jak i my. Też mam zamiar w styczniu starać się na żelaznym. Widzisz raz Ci pomógł...może zwiększyć dawki i znowu zadziała?
pozdrawiam serdecznie

reklama
Apsik co ile masz miec podawany wlew z taka dawka?
Profilaktycznie czy wyniki ci jakies kiepskie wyszly ?
wyniki mam wszystkie ok. Byłam u dr. Janosz i zleciła przy kolejnym podejściu mimo wszystko Intralipid.
Narazie mam podawać Intralipid w 4 dni brania leków. Potem w dniu transferu A kolejny przy pozytywnej becie. Potem co 3 tygodnie
Intralipid już leci . Dawka 200 ml Intralipidu
20191113_141031.jpg

Ta moja udana ciąża była na progesteronie i heparynie. Teraz oprócz tego miałam jeszcze steryd i acard, ale niestety się nie udało. Następne podejście będzie pewnie z tymi samymi lekami i liczę na to, że dzieciątko będzie silne i da radę w tym moim organizmie.. Wam wszystkim gratuluję dzielnej walki, podziwiam każda z Was i mam nadzieję, że dla nas wszystkich najbliższy rok będzie wyjątkowo szczęśliwy :)

Ja caly czas plamie raz mocniej raz słabiej niby to normalne na tym etapie i może występować tak mi moja doktor mówiła ale się martwię bo zawsze cos:/wiara teraz ze maleństwo sobie poradzi

wyniki mam wszystkie ok. Byłam u dr. Janosz i zleciła przy kolejnym podejściu mimo wszystko Intralipid.
Narazie mam podawać Intralipid w 4 dni brania leków. Potem w dniu transferu A kolejny przy pozytywnej becie. Potem co 3 tygodnie
Intralipid już leci . Dawka 200 ml Intralipidu Zobacz załącznik 1044903
a ty masz 10% czy 20% intralipid ?

Ta moja udana ciąża była na progesteronie i heparynie. Teraz oprócz tego miałam jeszcze steryd i acard, ale niestety się nie udało. Następne podejście będzie pewnie z tymi samymi lekami i liczę na to, że dzieciątko będzie silne i da radę w tym moim organizmie.. Wam wszystkim gratuluję dzielnej walki, podziwiam każda z Was i mam nadzieję, że dla nas wszystkich najbliższy rok będzie wyjątkowo szczęśliwy :)
Sowka powodzenia zycze
Nk i kiry bym zbadala bo na nk mozna dostac jeszcze intralipid a na kiry accofil wiec dodatkowe leki.

reklama
Intralipid już leci . Dawka 200 ml Intralipidu Zobacz załącznik 1044903
I wlew zakończenie po 4h 😁😁😁

Do góry