Oczekujaca123
Fanka BB :)
Jak Dobrze pamiętam to polecala mi to @Destino , ale u mnie powodem plamien był acard. @Charlotte21 bierzesz acard ? Ja odstawiłam, potem wróciłam i znów odstawiłam bo plemienia. Więc albo się do nich przyzwyczaić albo odstawić... skonsultuj@Charlotte21 ktos kiedyś tu pisał,że luteinę bierze przez odbyt. Może to rozwiąże problem podrażnień i plamień? A co do zamartwiania-no nie ma innej rady jak iść do kogoś innego. W Opolu jest również świetny lekarz, który może przyjąłby Cię od razu, jakbyś naświetliła sytuację. Jakbyś chciała namiary to pisz.
A co do lekarza to ja bym zapytała dr Janosz kogo poleca... Z tym ze jeśli poleci Ci tego profesora (miał kilka jej pacjentek jak ja byłam w szpitalu) do którego ja chodziłam, to nie na zanim kontaktu poza gabinetem... także z każda pierdola możesz przychodzić bo często przyjmuje ale długie kolejki, bo długo siedzi się w gabinecie no i wizyta 250zl.. plus jakieś wymazy itp. Z tego co wiem to jeszcze jedna lekarka z którą pracuje dr Janosz w szpitalu jest w ciąży.. także myślę że potrzeba przepisywanie pacjentek będzie duża i chyba zrobić to w miarę jak najszybciej...
Ostatnia edycja: