reklama
jo-manh to tak jak ja, wiecznie mi zimno. w ogólnych badaniach nigdy nic mi nie wychodziło. A sprawdzałas poziom insuliny, bo nu nas to widze, ze dość często jest nie teges
A w czym Ci wyszly nieprawidlowosci?
Nafoczka to ja dziękuję za pożyczenie :* Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam i wszystko się zgadza.
To wysoka insulina definiuje odczucie ciepła/zimna? Bo mnie jest wiecznie gorąco, a chciałam zbadać, bo nie robiłam insuliny nigdy.
To wysoka insulina definiuje odczucie ciepła/zimna? Bo mnie jest wiecznie gorąco, a chciałam zbadać, bo nie robiłam insuliny nigdy.
Ewa insulina chyba nie ma wpływu na odczucie zimna/ciepła ale kto wie jaka nową diagnoze postawimy
O ilsulinie napisałam bo jo-manh napisała jak się zywi a to w krótkiej choc słodkiej lini moze prowadzic tak jak u mnie do wysokiej insuliny. Praktycznie wszystkiego co lubiłam obecnie nie jem. 100% transformacji. Co zabuża insulina to moze niech opowiedza dziewczyny od Jarzak, bo pewnie lepiej sie znają a ja wiem to co wiem dzieki nim. W kazdym razie wysoka insulina łączy sie z PCO- zespołem policystycznych jajników. A mysle, że wszystko zaczyna się od nawyków żywieniowych... wiele z nas jest na dietach, wspomaganych lekami i sytuacja sie poprawia świateło w tunelu jest...
O ilsulinie napisałam bo jo-manh napisała jak się zywi a to w krótkiej choc słodkiej lini moze prowadzic tak jak u mnie do wysokiej insuliny. Praktycznie wszystkiego co lubiłam obecnie nie jem. 100% transformacji. Co zabuża insulina to moze niech opowiedza dziewczyny od Jarzak, bo pewnie lepiej sie znają a ja wiem to co wiem dzieki nim. W kazdym razie wysoka insulina łączy sie z PCO- zespołem policystycznych jajników. A mysle, że wszystko zaczyna się od nawyków żywieniowych... wiele z nas jest na dietach, wspomaganych lekami i sytuacja sie poprawia świateło w tunelu jest...
Kochana masz super wynik. Mogłabyś mi oddać połowę tych przeciwciał blokujących :-)
Raptus mogę się spokojnie zamknąć razem z Tobą. Ja wynajduję coraz to nowe badania, które muszę koniecznie zrobić, bo oszaleję. Jak już je zrobię, to się uspokajam na 2 dni i znajduję nowe. Psychoza na całego. Wczoraj myślałam, że rodzę, na szczęście po całym dniu bólu przeszło. Leżę, biorę leki, co jeszcze mogę zrobić? Zaszyć mnie nie chcą. Ta ciąża mnie wykończy. :-(
Ewa a możesz mi napisać jak długo się starałaś i na jakich proszkach się udało - widze ze masz wyniki podobne do moich z tym ze moje allo to 0 %
Jo- manh , a sprawdzalas sobie tarczyce bo mi było zimno strasznie przez tarczyce ale wtedy tez miałam anemię takze mozliwe
Sprawdzałam, TSH jest w najlepszym porządku
reklama
Podziel się: