reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny dziekuje za kciuki. Maluszek ma sie dobrze, lekarz nie ma zastrzeżeń. Jestem przeszczęśliwa. Jest taki podobny do Frania, a na koniec jeszcze gin zapytał czy starszy jest niski, powiedziałam,ze tak, a On na to,ze ten tez wysoki nie będzie. Krótkie nóżki po mamie i babci.
No i leży główkowo, gdzie Franio cały czas był miednicowo, wiec nadzieja na SN rośnie!

juz mniej sy wola, bo Go po 21 odebrałam od koleżanki, dałam kolacje i znów mnie wola. Kapać i spać. Zawsze to tata robił, a dziś i jutro to moja rola.

reklama
Właśnie weszłam po wieści od Ciebie :-) Wiedziałam, że będą dobre! Coś jest na rzeczy z tymi nisko skanalizowanymi chłopakami - mój Maluch też ma krótkie nóżki :tak:
I ja tam wolę jak leży miednicowo, przynajmniej nie boję się wtedy, że maltretuje moją szyjkę :-D
Dobrej nocy :*
Olusia, Gogac - jak żyjecie? :*

Ostatnia edycja:
Kruszka wspaniałe wiadomości nam miesiesz, super! Teraz już możesz troche odetchnąć ;)
Portia póki co i gin i endo i kardiolog zalecili diete i ruch. Z leczenia to mam na razie tylko witaminki ale moze jak juz doczekam sie kolejnej wizyty to dowiem sie cos więcej, póki co doktor jste na urlopie wiec do końca kwietnia nie ma szans.
Ewcia dzięki, przyszła ZARA :) :*
dostałam też ziółka o. sroki- czy wy też miałyscie po prostu woreczek z "ziołem" :) moze nie bede na haju ;p

Mam wyniki:
P/c. p. beta-2-glikoproteinie I P/c. p. beta-2-glikoproteinie-1 IgG 1,82 SGU
P/c. p. beta-2-glikoproteinie-1 IgM 17,37 SMU
Antykoagulant toczniowy Antykoagulant toczniowy NIEOBECNY

Nie mam podanych norm :-( I czekam na p/c kardiolipiniowe jeszcze.

Czy ktoś mi coś powie na ten temat :)

Tola ja ma na wynikach napisane
IgG < 20 -wynik ujemny (ja miałam 2,554)
IgM< 20 -wynik ujemny (choc tu masz wysoko) ja miałam w ciąży poronionej 3,029

reklama
A wiecie co...mi sie wydaje,ze ja moge kiec cos z witaminami, moze nawet anemie...prawie nie jem, a ak juz jem to grzanke z miodem lub jogurt lub cos slodkiego. Jest mi ciagle zimno nawet jak maz chodzi w krotkim rekawku, to ja musze miec jakas bluze. Pogadam o tym z ginem, bo moze warto zrobic badanie na anemie. Czy anemia wychodzi w morfologii?

Do góry