Funia90
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny[emoji4]
Matko nie bylam na forum ponad rok[emoji33]
Bardzo Was przepraszam ale mloda jest mega absorbujaca,do tego praca ,budowa i inne problemy
Do dzis nie daje sie wyspac.
Na poczatku chcialabym zlozyc gratulacje wszytskim dziewczynom ktore powitaly maluszki pod moja nieobecnosc[emoji5]
@marshia @roki_1991 @Destino @roxie123 @Auri @magda1208 ,jezeli o ktorejs zapomnialam to bardzo przepraszam.
@Porzeczka1234 Tobie kochana gratuluje drugiej dzidzi w brzusiu,znasz juz plec?[emoji4]
@Marthi @magda1208 przeczytalam tylko kilka stron a Wy mnie wspominacie,jak milo[emoji5]
Marthi bardzo mi przykro z powodu kolejnej straty ale gleboko wierze ,ze teraz uda sie odnalezc problem i w 2020 roku bedziesz szczesliwa mamusia[emoji5]
Nalezy Ci sie tak jak kazdej tu obecnej dziewczynie.
@bertha @olvi @czarnamala @burczus @dzol Wy dziewczyny tez musicie dolaczyc do grona brzuchatek i to szybko[emoji5][emoji5][emoji5]
@babydust witaj ,widze ,ze piszesz o przyrostach bety.
Ja teraz mialam zly przysrost ,juz sie zalamalam.
Przysrost wyniosl duzo ponizej normy a mimo to jest ok.
Dodam ,ze wczesniej byl prawidlowy.
A co u mnie .
Jestem w ciazy.
Z usg ponad 10 tyg z om 11.1
Ale oczywiscie nie obylo sie bez problemow.
Ciaza byla opizniona o ok 10 dni.
Mimo ,ze pecherzyk pojawil sie prawidlowo to dlugo nie bylo zarodka
Lekarz wyslal mnie na bete ,wyszla slabo,juz sie zalamalam,po czym za dwa dni na usg bylo serduszko.
Lekarz stwierdzil ,ze bije zbyt wolno i na domiar tego wszytskiego mam krwiaka.
Kazal duzo odooczywac co przy 1,5 rocznej mlodej nie wchodzilo w gre.
Na nastepnej wizycie serduszko bilo ok.
Wczoraj bylam na wizycie i mega sie balam ale poki co dzidzia z usg wyszla na 10 tygodni i wszystko wyglada dobrze.
Za tydzien kontrola i skierowanie na prenatalne.
Trzymajcie prosze kciuki[emoji5]
Matko nie bylam na forum ponad rok[emoji33]
Bardzo Was przepraszam ale mloda jest mega absorbujaca,do tego praca ,budowa i inne problemy
Do dzis nie daje sie wyspac.
Na poczatku chcialabym zlozyc gratulacje wszytskim dziewczynom ktore powitaly maluszki pod moja nieobecnosc[emoji5]
@marshia @roki_1991 @Destino @roxie123 @Auri @magda1208 ,jezeli o ktorejs zapomnialam to bardzo przepraszam.
@Porzeczka1234 Tobie kochana gratuluje drugiej dzidzi w brzusiu,znasz juz plec?[emoji4]
@Marthi @magda1208 przeczytalam tylko kilka stron a Wy mnie wspominacie,jak milo[emoji5]
Marthi bardzo mi przykro z powodu kolejnej straty ale gleboko wierze ,ze teraz uda sie odnalezc problem i w 2020 roku bedziesz szczesliwa mamusia[emoji5]
Nalezy Ci sie tak jak kazdej tu obecnej dziewczynie.
@bertha @olvi @czarnamala @burczus @dzol Wy dziewczyny tez musicie dolaczyc do grona brzuchatek i to szybko[emoji5][emoji5][emoji5]
@babydust witaj ,widze ,ze piszesz o przyrostach bety.
Ja teraz mialam zly przysrost ,juz sie zalamalam.
Przysrost wyniosl duzo ponizej normy a mimo to jest ok.
Dodam ,ze wczesniej byl prawidlowy.
A co u mnie .
Jestem w ciazy.
Z usg ponad 10 tyg z om 11.1
Ale oczywiscie nie obylo sie bez problemow.
Ciaza byla opizniona o ok 10 dni.
Mimo ,ze pecherzyk pojawil sie prawidlowo to dlugo nie bylo zarodka
Lekarz wyslal mnie na bete ,wyszla slabo,juz sie zalamalam,po czym za dwa dni na usg bylo serduszko.
Lekarz stwierdzil ,ze bije zbyt wolno i na domiar tego wszytskiego mam krwiaka.
Kazal duzo odooczywac co przy 1,5 rocznej mlodej nie wchodzilo w gre.
Na nastepnej wizycie serduszko bilo ok.
Wczoraj bylam na wizycie i mega sie balam ale poki co dzidzia z usg wyszla na 10 tygodni i wszystko wyglada dobrze.
Za tydzien kontrola i skierowanie na prenatalne.
Trzymajcie prosze kciuki[emoji5]