reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Raz lepiej raz gorzej... Staś ma wzmożone napięcie mięśniowe i chodzimy na rehabilitację... do tego jakoś mam dziwne uczucie, że coś jest nie tak... że nie zachowuje się tak jak powinno zachowywać zdrowe dziecko...No ale być może ja się doszukuje... na początku sierpnia czekaja nas szczepienia których też przeraźliwie się boję... wogole jakis taki lęk mam o przyszłość swoich dzieci ...
No , ale nie będę narzekać... powinnam się cieszyć tym, że są i już... Mam spadek formy ...
A co u Ciebie ? Jak się czujesz ?
@burczuś nie wiem czy by podpisał ale myślę sobie ,że żaden ani Paśnik , Malina , Przybycień czy Sacha , Sydor by nie podpisał i inni którzy leczą sterydem i innymi specyfikami również. Na sypozium można rozmawiać o wszystkim ja myślę , że mi potrzebny byłby namacalny pisany tekst. Zreszta czasu nie cofnę szczepilam się już mam córkę jestem szczęśliwa mam nadzieję , że zdołam ja wychować.

@Marthi @kasiula ja wy sie czujecie?

@dżoasia kochana jak dziewczynki?

@Oczekujaca123 jak bąbelki radzicie sobie?

No widzicie, tylko ja nie zwracałam uwagi na wszystkie symptomy u Karola tzn. Widziałam.ale cały czas tłumaczyłam że to chłopak więc musi się syskakac a dopiero szkoła pokazała ze są pewne problemy. Z tym że Pani prowadząca rehabilitację powiedziała że z koncentracja ma obecnie prawie każde dziecko problem. Także czasem lepiej jest być czujnym ;)

Ps jutro ok 11 jest operacja będą też szukać źródła bo to co jest to przerzut...

Dziewczyny potrzebuję Waszej porady, te które miała laparoskopie, powiedzcie ile dni należy odkażać przemywać szycia niczym zdejmą i po ilu dniach miałyście zdejmowane szwy?
dziewczyny co prawda nie czytam na bieżąco forum ze wzg na brak czasu, ale tak z doskoku napiszę tym duszyczkom, które niestety są tu nowe...
jesli chodzi o szczepienia, oczywiście żaden lekarz nie podpisze się że one są nieszkodliwe, czy w jaki sposób nie zagwarantuje bo te które się szczepią robią to na własne życzenie i podpisują zgodę tak jak to widziałam w APC w łodzi- lezały karteczki do podpisu, to tak jak szczepimy dzieci, przecież lekarz nie weżmie odpowiedzialności za ewent, skutki uboczne, które nieraz się zdarzają
wybór metody leczenia jest trudny, w większości przypadków nie zdajemy sobie sprawę z czym to się je bo przeciez lekarze nas nie uświadamiają,a my nie mamy takiej wiedzy i napiszę coś po raz kolejny, żadna metoda leczenia nie jest bezpieczna wkońcu jest to ingerencją farmakologiczna...
@nafoczka trzeba wierzyć i walczyć z chorobą,jesli są tylko jakieś metody walki

Dziewczyny potrzebuję Waszej porady, te które miała laparoskopie, powiedzcie ile dni należy odkażać przemywać szycia niczym zdejmą i po ilu dniach miałyście zdejmowane szwy?
dziewczyny co prawda nie czytam na bieżąco forum ze wzg na brak czasu, ale tak z doskoku napiszę tym duszyczkom, które niestety są tu nowe...
jesli chodzi o szczepienia, oczywiście żaden lekarz nie podpisze się że one są nieszkodliwe, czy w jaki sposób nie zagwarantuje bo te które się szczepią robią to na własne życzenie i podpisują zgodę tak jak to widziałam w APC w łodzi- lezały karteczki do podpisu, to tak jak szczepimy dzieci, przecież lekarz nie weżmie odpowiedzialności za ewent, skutki uboczne, które nieraz się zdarzają
wybór metody leczenia jest trudny, w większości przypadków nie zdajemy sobie sprawę z czym to się je bo przeciez lekarze nas nie uświadamiają,a my nie mamy takiej wiedzy i napiszę coś po raz kolejny, żadna metoda leczenia nie jest bezpieczna wkońcu jest to ingerencją farmakologiczna...
@nafoczka trzeba wierzyć i walczyć z chorobą,jesli są tylko jakieś metody walki
U mnie szwy zdejmowali po tygodniu

a czy szwy można zdjąć w innym szpitalu?potrzebne jest jakieś skierowanie od lek poz?
Mi lekarz powiedział że szwy mogę ściągnąć sobie sama. Po laparoskopii nie ma żadnej filozofii. Mialam 3 szwy wystarczyło delikatnie pociągnąć taka cieniutka niteczka. Jak się nic nie dzieje dziwnego to nie sensu iść.

reklama
@mickey* kochana ja miałam tylko ściągane w pępku po ok 3 dniach te po bokach były samorozpuszczalne. U mnie udrażnianie i plastyka jajowodów. Octaniseptem psikałam ok 1 tydzień

@nafoczka kochane wszystkie dobre mysli w waszą stronę trzymam mocno kciuki

Ostatnia edycja:
Do góry