Ovill ja ci nikogo nie polecę bo miałam przed profesorem wszystko dosłownie co można mieć dwa razy żelazny zestaw raz 15 mg drugi raz 20 mg encortonu zastrzyki z peogesteronu wlewy nawet oczywiście acardu dupy szwancy wszystko. No nie pomogło ...dwie ciąże takie straciłam a jednak nawet w 9 TC dość późno. Mój mąż miał przeciplemnikowe dostał steryd podczas starań ja dzięki szczepiniom hartowalam organizm przed odrzuceniem tylko że teraz mój mąż nie miał sterydu bo wpadka pojechałam do profesora i nie wiem dlaczego dziecko dalej żyje wczoraj byłam na USG 10t3d. Ja wierzę że to dzięki niemu zwiększył mi acard chociaż Plamilam i obecnie mam.odstawiony ale chwilowo tylko na 10 dni. Ja ci nie polecę żadnego przybycienia nie znam więc nie wypowiadam się kwiatuszek chyba dzięki nie mu ma dzieciątko.
Pan śpiący w Krakowie jeszcze myślę że jest sensowny wysyła do sachy na szczepinia i daje te same badania co malina ale musisz wtedy dwóch zaliczać lekarzy. Jedź do maliny szkoda czasu i stresu ale fakt na pewno cię zaszczepi. Nikogo innego dobrego nie znam i nie polecam. W Katowicach jest magnucki u niego straciłam.dwie ciążę na żelaznym zestawie.
Pan śpiący w Krakowie jeszcze myślę że jest sensowny wysyła do sachy na szczepinia i daje te same badania co malina ale musisz wtedy dwóch zaliczać lekarzy. Jedź do maliny szkoda czasu i stresu ale fakt na pewno cię zaszczepi. Nikogo innego dobrego nie znam i nie polecam. W Katowicach jest magnucki u niego straciłam.dwie ciążę na żelaznym zestawie.