Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
@kasiula222 nie znam Twojej historii. Bardzo mi przykro. Ale może jednak warto zrobić badania zarodka? Możesz starać się o zasiłek pogrzebowy z zusu 4tys. Wtedy pokryjesz sobie koszty badania jak i innych badań.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro czytać znowu złe wieści ale podniioslas mnie na duchu tym że lekarza mamy dobrego. Mam nadzieję, że w końcu doprowadzi nas do finiszu z ciążami. Podziwiam że dalej walczysz bo ja znacznie młodsza jestem a czuję się mega zrezygnowana . Jeszcze jak czytam ostatnie posty co chwilę nowe kiepskie wiadomości... Brak mi słów.kasiula nie ide do szpitala, lekarz kazal mi odstawic leki i czekam na @ pozniej pojde sprawdzic czy wszystko sie oczyscilo
Paula dla twojej wiadomosci dr P mega super sie zachowal . wyslalam mu smsa z wynikiem hcg tym pierwszym pozytywnym i zapytalam o dawkowanie lekow bo progesteron byl dosyc niski, po 10 min zadzownil i ze mna rozmawial z 20 min a wczesniej sprawdzil cala historie wiec od razu o gotowych roziwazaniach ze mna rozmawial i dalszych krokach.