reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
kasiula nie ide do szpitala, lekarz kazal mi odstawic leki i czekam na @ pozniej pojde sprawdzic czy wszystko sie oczyscilo :(

Paula dla twojej wiadomosci dr P mega super sie zachowal . wyslalam mu smsa z wynikiem hcg tym pierwszym pozytywnym i zapytalam o dawkowanie lekow bo progesteron byl dosyc niski, po 10 min zadzownil i ze mna rozmawial z 20 min a wczesniej sprawdzil cala historie wiec od razu o gotowych roziwazaniach ze mna rozmawial i dalszych krokach.

@kasiula222 - tak mi przykro kochana... sama wiesz... w głowie tylko DLACZEGO... ściskam i jestem dla Ciebie na fb jak coś...

@Lotta84 - kochana, nie poddajemy się! Nie mozemy! Mi tez serce pękło, ale wiem, czuje, ze muszę walczyć dalej! Ty tez!!! Jesteśmy w tym razem. Wszystkie staraczki. [emoji173]️

@babydust - kochana, Ciebie tez mocno przytulam :( Bardzo mi przykro... tak dobrze wiem, co czujesz...

@Auri_a - u mnie bez szału... tragedia goni tragedie... wczoraj mąż znalazł babcie (ale nie te, która z nami mieszka) martwa w jej mieszkaniu... :( wiec przed nami pogrzeb itd. A we wtorek przed odbiorem mnie ze szpitala był jeszcze u niej i było wszystko ok... Masakryczny mamy ten tydzień, szkoda gadać... :( Poza tym dzwoniłam dziś do APC chciałam umówić się znów do Pasnika. Będę robić nowe badania, dziś dzwoniłam tez się orientować jakie ceny, gdzie robią, itd...

@ovli22 - Tobie musi się teraz udać! My już we trzy wyczerpywałyśmy limit nieszczęść.... :(

@Lotta84 @kasiula222 @babydust przykro mi bardzo.

Kasiu odniosę się do Twojego pytania Ty miałaś 10 mg encortonu może by większa dawkę spróbować np 15 mg ? @marshia na 10 też sie nie udawało a na 15 mg i owszem kochana popraw mnie jesli coś pomyliłam. Nie pytaj dlaczego bo nigdy nie znajdziesz odpowiedzi . Wspieram Cię bardzo mocno i przytulam.

@Marthi straszne kondolencje . Życie nie oszczędza. Dajesz radę?

@basiawol tak dla mnie nie ma bezpieczonego etapu.

@jagodaaga przypomnij to wlew domaciczny czy zastrzyki podskórne? Ile razy roniłaś? Czy we wszystkich razach miałaś leki ?

reklama
kasiula nie ide do szpitala, lekarz kazal mi odstawic leki i czekam na @ pozniej pojde sprawdzic czy wszystko sie oczyscilo :(

Paula dla twojej wiadomosci dr P mega super sie zachowal . wyslalam mu smsa z wynikiem hcg tym pierwszym pozytywnym i zapytalam o dawkowanie lekow bo progesteron byl dosyc niski, po 10 min zadzownil i ze mna rozmawial z 20 min a wczesniej sprawdzil cala historie wiec od razu o gotowych roziwazaniach ze mna rozmawial i dalszych krokach.
Przykro czytać znowu złe wieści :( ale podniioslas mnie na duchu tym że lekarza mamy dobrego. Mam nadzieję, że w końcu doprowadzi nas do finiszu z ciążami. Podziwiam że dalej walczysz bo ja znacznie młodsza jestem a czuję się mega zrezygnowana . Jeszcze jak czytam ostatnie posty co chwilę nowe kiepskie wiadomości... Brak mi słów.

Do góry