reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Trzecie poronienie - serduszko nie bije ;((( nie wiem co ze mną jest nie tak .. dobrze że mam chociaż dwoje żywych dzieci .

Tak bardzo mi przykro.Prawie miesiąc temu , będąc w 10 tyg, dowiedziałam się, że ciąża obumarła w 8 tyg, serduszko przestało bić :-( To było moje drugie poronienie, między czasie 3 biochemiczne. Współczuje z całego serca. Ja jakoś nie potrafię podnieść się po tej stracie.

reklama
@jagodaaga hej przepraszam ale dlugoo mnie nie bylo od niedzieli nie mialam jak odpisac. Dawka encortonu 25 mg i accofil to mam zlecona + heparyna acard i progesteron.
@Marthi jesteś super dzielną kobietą
@kasiula222 przykro mi bardzo , a moze dzidzius byl chory poprostu? wtedy to lepeij może.
@Porzeczka1234 gratulacje choc wiem ze przy poznych stratach strach jest non-stop.
A ja coraz bardziej sie boje nie wiem czy chce jeszcze raz to przechodzic boje sie wlasnie poznej straty nie przezylabym tego juz.
Nie wiem już co robić z tym accofilem:( dziś w klinice powiedzieli mi, że decyzja należy do mnie, ale że nie ma żadnych badań naukowych które mówią że on pomaga w implantacji i i mam pomyśleć o ewentualnym truciu siebie i zarodka:( wzięłam wlew z accofilu...a zastrzyki...nie wiem co robić:( wiesz, ja mam kir BX ...i dziecko z naturalną.

Kasiula baaardzo mi przykro :( :( :( brak mi slow :( powiedz czy te twoje straty sa po tym jak juz urodzilas czy pomiedzy ?

Lotta tobie tez wspolczuje przjesc :(

faktycznie cos ten tydzien masakryczny
pamietacie jak cieszylam sie ze te komorki NK mi spadly ? bo to byl wynik w kilka dni po pozytywnej becie wiec w ciazy ... niestety kolejna biochemiczna beta nie rosnie jak powinna :( :( to juz 4 ciaza w ciagu 9 miesiecy :( nie chcialam pisac bo wtedy Marthi miala swoje przejscia a poza tym nie chcialam troche zapeszac ale to i tak nic nie dalo :( :(

@jagodaaga ja tez mam jedno dziecko z bezproblemowej ciazy tej pierwszej a potem dwie straty i to pozne 15 i 12 tyg ja jednak jesli sie zdecyduje to bede brac accofil. Tutaj jest troche dzieci z ciaz na ccofilu u mnie najwidoczniej immunologia szwankuje . Tylko ja sama nie wiem czy zniose trzeci raz...

@Lotta84 ja muszę się podnieść . To są ciążę po urodzeniu już dzieci ... Musi się jeszcze Tobie udać ..
@babydust i co zamierzasz isc do szpitala na wywołanie ? Przykro mi ..
@Malinka123 biorę też acard zapomialam .. Ana wyszły ujemne
Coś na tym wątku faktycznie same złe wiadomości ;((( czemu to tak się dzieje ...

@jagodaaga ja tez mam jedno dziecko z bezproblemowej ciazy tej pierwszej a potem dwie straty i to pozne 15 i 12 tyg ja jednak jesli sie zdecyduje to bede brac accofil. Tutaj jest troche dzieci z ciaz na ccofilu u mnie najwidoczniej immunologia szwankuje . Tylko ja sama nie wiem czy zniose trzeci raz...
Czy też masz kir Bx??
Dzisiaj ten lekarz zbił mnie z tropu...serio:( druga strona medalu jest taka, że obawiam się go po tym jak dowiedziałam się o najgorszym scenariuszu .

reklama
Do góry