roki_1991
Fanka BB :)
Porzeczko piękne wieści ♡ 1/3 za Wami [emoji4]
Roki rozumiem,nie doczytałam [emoji85]ja tak z doskoku i temu. Wiesz co często po porodzie hormony wariuja i tego typu rzeczy wychodzą :/ może by pomogła jakaś masc na sterydzie,z kolei przy KP pewno odpada. Nie pomogę,moze skonsultuj jeszcze z innym dermatologiem,na takiego to cieeezko trafic wiem :/
U mnie dostać się do dermatologa to jakiś cud, także no... Muszę jakoś poczekać aż skończymy się karmić i wtedy zacząć działać
Kochana czy Ty przez przypadek nie masz łupieżu pstry ? Jak te plamy wyglądają sa białe i nieopalają się? Możesz zrobić fotkę sa na twarzy ciele?
@Destino na razie jest dobrze czuje się super prócz mdłości wymiotów czasem aż się boję bo jest tak dobrze.
Dziewczyny z metrorminą mi prof kazał brać do mnin 16 tygodnia a mogę do 20 jeśli chcę później mam odstawić bo miałam podejrzenie hipotrofii w zeszłej ciąży.
@Hatice miałam plany Cię odwiedzić ale z dzieckiem na ręku i w brzuchu jest ciężko a do tego ok 17 wyjechaliśmy. Ja sie czujesz?
@dżoasia kochana proszę napisz kilka słów jak dziewczynki? Jak Ty się czujesz?Ściskam mocno
Padło właśnie takie stwierdzenie od dermatologa. To są właśnie takie regularnego kształtu kółka. Na szczęście na twarzy nie mam. Teraz są już bledsze, na zdjęciu nie wychodzą. A czemu pytasz czy to to?