reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234
Dokładnie takie mam odczucia do tego leczenia, że lekarze nie wczuwali się za bardzo....Chodziłam z tymi infekcjami do luxmedu, bo mam tam pakiet z pracy i nie musiałam płacić, a mam wrażenie, że cały ten luxmed robi jedną wielką łaskę, żeby dać jakieś badanie jak chociażby posiew grrrrrr. Jak jakiemukolwiek z lekarzy tam mówię, że jestem po poronieniach i pokrótce coś wspominam o tym, to każdy robi wielkie oczy i mam wrażenie,że w myślach modli się żebym czym prędzej opuściła gabinet hehe :)

Jutro robię wymaz i pokażę swoje prywatnej gin.

reklama
Oj jak dawno mnie tutaj nie było.
Dziewczyny mi doniosły co się stalo...
Marthi tak bardzo mi przykro!!! Nie napiszę Ci nic mądrego, bo nie znajduje żadnych słów, żeby Cię wesprzeć. Dziewczyny juz Cię tak wsparły, że ja już nie mam nic więcej do dodania! Jesteś niewyobrażalnie silną kobietą! Wierzę, że kiedyś się uda!
Burczus Kochana... Też mi ciężko coś napisać, doradzić. Destino jest w tym mistrzynią. Ja sobie zawsze powtarzalam, że do menopauzy mam czas, żeby siebie na starość powiedzieć, że zrobiłam wszystko żeby być szczęśliwa!
Destino wow, wow, wow!!!! Masz córeczkę??? Gratuluję <3
Tęczowa, Ovil Porzeczka gratuluję! Rosnijcie zdrowo dziewczyny!
Wszystkie mocno ściskam i całuje!
Myślę o Was często! Ale boje się zaglądać na forum. Nie chcę pamiętać...

Ostatnia edycja:
Ja miałam taki cudo candida lusitaniae a lek to pimacufin przez 3 dni na noc ale ja objawów nie miałam żadnych.

Kochana jak wyzej napisałam . Ja uważam , że u Ciebie to nic groźnego ale lekarz leczy Cię jak popadnie, że tak powiem i nie potrafi z antybiotykiem trafić

Zadziałał ten pimafucin?? Ja niestety mam ostatnio grzbka na karku i dostałam ten pimafucin w maści, bo nic więcej przy kp nie można, ale to dziadostwo co chwile w nowym miejscu mi wychodzi :( czekam aż przestanę karmić żeby porządnie się tego dziada pozbyć...

@roki_1991 wyglada na to, ze masz grzybice ogolnoustrojowa. Na to jest tylko silne leczenie. Przy kp niestety tylko doraznie. Odstaw fruktoze, wszelki cukier, nabial, pij rano wode z sokiem z cytryny, to bedzie troszke lepiej. Tez mi wrocila i mecze sie okrutnie. Jednak dla Helenki musze wytrzymac. Niestety u nie mimo skonczonych 7 mcy rozszerzanie diety jest jeszcze niemozliwe.

@roki_1991 wyglada na to, ze masz grzybice ogolnoustrojowa. Na to jest tylko silne leczenie. Przy kp niestety tylko doraznie. Odstaw fruktoze, wszelki cukier, nabial, pij rano wode z sokiem z cytryny, to bedzie troszke lepiej. Tez mi wrocila i mecze sie okrutnie. Jednak dla Helenki musze wytrzymac. Niestety u nie mimo skonczonych 7 mcy rozszerzanie diety jest jeszcze niemozliwe.

Wiem że to dziadostwo, którego trudno się pozbyć. Już kiedyś się z tym męczyłam, niestety w te upały tylko się roznosi :(
U Ciebie jeszcze kilka miesięcy kp, więc też się musisz męczyć z tym...

@marzycielka81 - może złe się wyraziłam, ale ja miałam sale pojedyncza, bardzo komfortowa. Lepiej trafić nie mogłam. Ale ktg przez ściany i tak słyszałam. Przykro mi, ze ta kobieta która tak Ci pomogła zmarła... :(

@Porzeczka1234 - oj chciałabym kochana. Oby się ziściło.

@Kwiatuszekk23 - dziękuje kochana... dziekuje, ze w ogóle o mnie jeszcze pamiętasz. Długo Cię tu nie było :( co u Ciebie kochana????

Kochane bardzo przepraszam ze nie pisałam ale tyle się tu dzieje. Dzisiaj rano miałam skurcze ale nieregularne, cały dzień leciały kroplówki i chyba pomogło bo od tej pory tylko raz silny skurcz. Po badaniu lekarz mówi ze dziecko jest bardzo nisko i napiera mocno na szyjkę. Szczerze mówiąc nie wiem do końca co się dzieje. Leżę tu, ciagle kroplówki, ktg i czekanie.... prawdopodobnie moja podróż do domu do gdanska nie jest możliwa także chyba mnie tu zostawia

Dziękuje dziewczyny za wsparcie :) dzisiaj czuje się psychicznie lepiej bo odwiedziła mnie @dagmarie25 :) :)

A przed chwilka znowu skurcz i zawieźli mnie na wózku na badanie.... szyjka miękka, rozwarta.

@Marthi teraz jestem w ciąży na końcówce wiec już patrzę się na to wszystko co się wydarzyło inaczej. Jednak pamietam to uczucie gdy lezalam sama w pokoju a z boku słyszałam ktg i radosne rozmowy.... ja krwawiłam, traciłam dziecko a nikt tego nke uszanował.... na dodatek traktowano mnie jak kogoś kto zawadza I w ogóle olewano.... wypisałam się na własne żądanie jyz po podaniu tabletek bo lekarz mnie bardzo upokorzył :( niestety musiałam wrócić tam na zabieg bo w innych szpitalach nie było miejsc....:( przez rok dochodziłam do siebie.... do dziś do mnie nie dociera ze jestem teraz w zdrowej ciąży, nke umiem się cieszyć. Wydaje mi się ze to jakiś sen. Myśle o tum ze może i ktoś na mnie teraz zerka, ktoś kto właśnie stracił dzieciątko.... życie jest bardzo trudne i niesprawiedliwe. Ale warto walczyć.... teraz leżę na oddziale gdzie chodzą te wszystkie kobietki w tych nieseksownych koszulach z brzuchami i nie mogę się nadziwić ze i ja tu jestem ze mam brzuch. Wierze w to ze Ciebie to spotka i wtedy te smutne wspomnienia będą nadal ale się trochę zatrą. Mam nadzieje ze uda Ci się zbadać dzieciątko, mi wynik tego badania z genesis dużo pomógł bo taka wada genetyczna wskazywała na to ze możliwe iż przyczyna jest po męskiej stronie.

Ostatnia edycja:
Zadziałał ten pimafucin?? Ja niestety mam ostatnio grzbka na karku i dostałam ten pimafucin w maści, bo nic więcej przy kp nie można, ale to dziadostwo co chwile w nowym miejscu mi wychodzi :( czekam aż przestanę karmić żeby porządnie się tego dziada pozbyć...
Ja miałam czopki duże bardzo i mi chyba pomogło ale do końca nie wiem bo ja objawów nie miałam.

@Hatice - nie wybieraj się kochana za szybko do Gdańska. Zostań w Łodzi ile będzie trzeba. Dla dobra dzieciątka. Bo co jeśli akcja porodowa zacznie się w drodze? Dziękuję za dobre słowo. Super, ze Dagmarka Cię odwiedziła.

reklama
Hej szukam kwiatuszka :)
Ktoś mnie pamięta? 7 ciaz dwójką dzieci, pomógł tylko malina kojarzycie mnie ?
Jestem w 8 czysta wpadka...jedno USG ciaza o tydzień młodsza biło serce następne USG w czwartek znów lecze się u maliny . Kwiatuszek pamiętam że też zaliczyła wpadke ale jak już odeszłam z forum urodziła prawda ?

Do góry