reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo - dokładnie, o to mi chodziło, dziekuje za uzupełnienie [emoji4] Ja tez biorę od wczoraj 3x2 magne b6. Z nadzieja ze może to + leżenie pomoże uciec krwiaczkowi [emoji4]

@Karolinaaaa - powodzenia, trzymam kciuki! Daj znać jaki wynik[emoji4]

@marzycielka81 - z doświadczenia Ci powiem ze lepiej zamówić przez neta - w necie ok 11-12 zł paczka 50 tabletek, a mąż kupił mi wczoraj w aptece i opakowanie 22 zł :/ Ja resztę tez zamówię online. [emoji4]

reklama
@iveo - dokładnie, o to mi chodziło, dziekuje za uzupełnienie [emoji4] Ja tez biorę od wczoraj 3x2 magne b6. Z nadzieja ze może to + leżenie pomoże uciec krwiaczkowi [emoji4]

@Karolinaaaa - powodzenia, trzymam kciuki! Daj znać jaki wynik[emoji4]

@marzycielka81 - z doświadczenia Ci powiem ze lepiej zamówić przez neta - w necie ok 11-12 zł paczka 50 tabletek, a mąż kupił mi wczoraj w aptece i opakowanie 22 zł :/ Ja resztę tez zamówię online. [emoji4]
To jedno kupię w aptece a resztę zamówię. Dzięki za podpowiedz

@marshia co dzień coraz lepiej,ogarnelismy cyca wiec już mały jest spokojniejszy nie rzuca się na niego jak wilkołak :D mało snu, zakwas na rękach bo klusiu i brak czasu na jedzenie, siku itp :D już udaje się bez leków być, na noc wczoraj już tylko paracetamol wzięłam. :) a co u Was? Ile Maja już ma? <3

Dziewczyny po cc czy to normalne ze jak sikam to mam wrażenie jak by mi miały wszystkie wnętrzności wylecieć? :D Ni to bol ni to jakieś kłucie jakbym tam
Balona miała hmm...albo to pecherz bo po tym cewniku to mnie pierwsze dni bolało jak przy zapaleniu

@marshia co dzień coraz lepiej,ogarnelismy cyca wiec już mały jest spokojniejszy nie rzuca się na niego jak wilkołak :D mało snu, zakwas na rękach bo klusiu i brak czasu na jedzenie, siku itp :D już udaje się bez leków być, na noc wczoraj już tylko paracetamol wzięłam. :) a co u Was? Ile Maja już ma? <3

Dziewczyny po cc czy to normalne ze jak sikam to mam wrażenie jak by mi miały wszystkie wnętrzności wylecieć? :D Ni to bol ni to jakieś kłucie jakbym tam
Balona miała hmm...albo to pecherz bo po tym cewniku to mnie pierwsze dni bolało jak przy zapaleniu
Ja pierwsze dni po cc tez tak miałam. Ni to ból ni pieczenie. I tylko w trakcie samego siku. Potem już nie. Także chyba norma, bo dziewczyna ze mną na sali miała tak samo ;)

Ja akurat acard i neoparin biorę wieczorem.
Acard biorę od czasu starań aż do teraz A neoparin od pozytywnego testu. Raz miałam nawet delikatne plamienia A i tak nie kazała ginka odstawić acardu .

reklama
Do góry