reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuję ;) spróbuje dziś z tym filmem z yt ;)
Przeraża mnie fakt, że tak może być całe 9 msc no ale czego się nie robi... Muszę męża nauczyć.
Myślicie, że bhcg z krwi mogę zrobić 10 dni po owu?

Dziękuję ;) spróbuje dziś z tym filmem z yt ;)
Przeraża mnie fakt, że tak może być całe 9 msc no ale czego się nie robi... Muszę męża nauczyć.
Myślicie, że bhcg z krwi mogę zrobić 10 dni po owu?

Jeśli nie miałaś stymulowanego cyklu i podawanego ovitrelle to możesz zrobić betę 10-11 dpo. A co do zastrzyków - ja pierwszy robiłam pamietam 30 min, byłam cała mokra z nerwow i strachu, a teraz już nie robią na mnie wrażenia. WPrawisz się tak samo :) wysłałam Ci wiadomość na priv.

Biorę aspargin 3x2 i luteine 3x1i teraz no spe. Więc nie mam za bardzo już co zwiekszac

A może spróbuj zmienić asparagin na np. Magne b6 forte? I tez jedz 3x2? Ja słyszałam historie gdzie dziewczyny przy skurczach na tym etapie brały dożylnie magnez albo zwiększały dawki tabletek do nawet 12 dziennie.

Hahaha. Tak samo to u mnie wczoraj wyglądało. Brzuch strasznie posiniaczony, u mnie narazie 1 fioletowy xD no cóż. Szkoda, że akurat lato :( A test zrobię za tydzień :D zawsze miałam problemy od początku z mega niska beta, minimalnym przyrostem albo też zastopowaniem wartości na parę dni więc czekam na to badanie jak na wyrok

reklama
Do góry